Jonuko bučiniai močiutei

Jonuko bučiniai močiutei

30. Jun 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

 

Birželio 24 diena. Jonukui 1 mėnuo ir 8 diena.

 

Taigi, naktis praeina tikrai neblogai ir jaučiu, kad viskas grįžta į senas vėžes, kai miegam visi naktį, o būdraujam dieną. Toks variantas man geresnis, nes dieną man miegoti vis tiek nepavyksta.

 

Taigi, šį rytą pirmą kartą darau mankštelę ir masažą Jonukui pati - jam labai patinka. Rytinės gražinimosi procedūros tapo ir sveikatinimosi, tad pailgėjo nuo pusvalandžio iki valandos.

 

Man smagu užsiimti su Jonuku, ypatingai, kai mažiukas atrodo labai patenkintas, o aš jaučiuosi labai naudinga, nes prisidedu prie sūnelio lavinimo. Pasitenkinimas neišpasakytas :)

 

Šiandien atvyksta seneliai į svečius. Išsiuntus vyrukus pasivaikščioti su Jonuku, mes su mama gaminame pietus, mergaitiškai kalbamės ir diskutuojame apie atostogas prie jūros. Labai norisi nuvežti Jonuką įkvėpti jūros prisotinto oro ir pailsėti kartu visai šeimai. Panašu, kad atostogos nusimato smagios. Beliko sulaukti rugpjūčio.

 

Seneliai ir vėl labai džiaugiasi anūkėliu, labai jį užiminėja, nešioja, bendrauja ir tuo metu leidžia mums atsipūsti. Jonukui labai patinka bučiuoti močiutę, nes kai tik ji paima jį ant petuko, jis įsikniaubia jai į kaklą ar žandą ir skiria daug bučinukų. Labai smagu stebėti. Jonukas vis daugiau ir daugiau mus linksmina savo mimikomis ir elgesiu.

 

Šiandien Jonukui parūpo ir pirmasis barškutis, su kuriuo jis įnirtingai žaidė visas...10 minučių, o vėliau vėl norėjosi žmonių ir petuko :)

 

Seneliams išvykus, vėl keliaujame visi į lauką pasivaikščioti ir migdyti Jonuką, tačiau pirmą kartą šis planas chuliganas nepasiteisina. Jonukui kaip tik tuo metu prasideda pilvuko skausmai, jis pradeda stenėti ir verkti. Skubame greičiau namo, nes lauke mažai kuo galime jam padėti ir čia raminame pilvuką nešiodami jį ant petuko ir darydami mankšteles, masažuodami pilvuką.

 

Nurimus pilvukui vyras žiūrėdamas futbolą vėl bando mažiuką užsupti ir, ką Jūs manote - Jonukas miega nuo 22 valandos iki pusės 3, o vėliau pavalgo ir vėl iki 7 valandos ryto. Šiek tiek stena, bet puikiai miega. Tiesiog nuostabu.

 

P.S. Beje, šiandien Jonukas sulaukia sveikinimų iš giminių ir artimųjų vardadienio proga, taigi švetinė nuotaika lydi dar visą šią dieną.

 


 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

30. Jun 2012, 11:07

va , tai gal jau miegelis ims ilgėti 😉