Jonukas jau užregistruotas į tris darželius

Jonukas jau užregistruotas į tris darželius

11. Jun 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

 

Birželio 5 diena. Jonukui 21 diena. Uch jau koks didelis vyras.


Jonuko traiškanojanti akytė laikosi tiesiog puikiai. Jau mažiau pūliuoja. Aš toliau plaunu ją ramunėlėmis ir vis tikiuosi, kad praeis. Panašu, kad taip ir bus. Valio, kad čia nebuvo nieko rimto.

 

Jonuko užpakaliukas po vakar milijono oro vonių ir nė vienos drėgnos servetėlės, tik vandenuko, taip pat laikosi jau geriau. Paraudimas po truputėlį nyksta. Nusprendėme, kad nuo dabar griežtai užpakaliuką plausime tik vandenuku, o servetėles naudosime tik "ekstra atveju".

 

Vakar vakaras vėl buvo neramus iki pat 24 valandos. Ir nešiojome, ir liūliavome, ir sūpavom, ir daineles dainavom, ir lopšinių klausėmės, ir po namus skraidėm, pasikeisdami su vyru, tačiau sūnelis zirzeliavo ir miegoti nenorėjo, o po vidurnakčio, kaip visada, iš nuovargio tiesiog netikėtai bac ir „nulūžo“.

 

Na jau baigiame priprasti, nes panašu, kad čia toks ritmas. Likusi nakties dalis buvo rami ir miegojome visi iki 10 valandos.

 

Tikrai pastebime ir šiandien, kad vaistai "Sab Symplex" mums per stipriai veikia: mažiukas labai labai daug atpylinėja ir tai prasidėjo būtent pradėjus naudoti šiuos vaistukus, o ir pasiskaičius atsiliepimų apie šiuos vaistus, radau, kad iš tikrųjų jie skatina atpylinėjimą. Taip pat jie labai skatina „purpsėjimą“ ir, aišku, dėl to džiaugiamės, tačiau mažiukas kažkodėl vis tiek sunkiai „purpsi“ ir tada turime problemą bemaitinant.

 

Vaikiukas tiek susikoncentruoja ties „purpsėjimu“, kad normaliai nepavalgo ir dėl to labai pyksta. Tikrai šie vaistukai veikia žymia žymiai geriau už Espumisan, mankštelių su kojytėmis beveik nebedarome, masažiukų irgi, pasituština sūnelis pats bent kartą į parą, bet vis dar bandome išsiaiškinti jų keistą veikimą mūsų sūneliui.

 

Na žiūrėsime, kaip bus toliau, bet manome, kad pabaigę šiuos vaistukus dairysimės kitų. Kaip minėjau, išbandysime viską, kol rasime tai, kas geriausia Jonukui.

 

Šiandien Jonukas jau buvo užregistruotas į 3 darželius. Ruošiamės ateičiai, nes visur girdim, kaip sunku į juos patekti, tai galvojam, kad dėl viso pikto užregistruokime, o po kelių metų žiūrėsime, ko norėsime tiksliai. Girdėjome, kad keisis tvarka registruoti į darželius, bet šiai dienai tai padarėme, pagal tokią tvarką, kokia yra.

 

Beje, po kelių neramių dienų mažiukas visą dieną miega kaip angeliukas. Galvoju, gal prieš tai jį pilnatis veikė? Bet lyg ir naktį turėtų mėnulis veikti. Na iki šiol man nepaaiškinami jo nemiegadieniai...

 

Šiandien vakare ir vėl maudynės, ir jos Jonukui vėl patiko. Aišku, džiaugiamės ir vis galvojame, gal dėl naujo gultuko į vonelę, nes į jį atsigulęs sūnelis tiesiog nurimo ir susimąstė, o gal tiesiog dėl šiandienos nuotaikos. Tikimės, kad po tokių šaunių maudynių pavyks ir užmigti.

 

{smallpic:1}

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

12. Jun 2012, 10:40

Šaunu, kad vyrukui viskas OK 😀 Na o čia - jo mamytei 🌷 🌷 🌷

11. Jun 2012, 18:06

mes nusipirkome nuo pilvo putimo COLINOX su gerosiomis bakterijomis,mums visai gerai padeda,isitustina per para mazdaug 6-7 kartus,ir jus pabandykite juos gal jums tiks.

11. Jun 2012, 13:05

🌷

11. Jun 2012, 10:59

🌷 🌷 🌷

11. Jun 2012, 09:36

🌷 🌷 🌷