FOTO akimirkos iš iniciatyvos #TiesiogDaryk renginio!

FOTO akimirkos iš iniciatyvos #TiesiogDaryk renginio!

22. Nov 2019, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kūdikių akademijoje - Mažųjų valdos prieš kelias dienas netilo šurmulys. Kokybiško laiko su šeima iniciatyvos #TiesiogDaryk proga šeimos su vaikais turėjo galimybę išbandyti keletą prasmingų veiklų. 

Kūdikių akademija specializuojasi ankstyvuoju vaikų ugdymu, todėl šeimos su mažaisiais buvo pakviestos į nuotaikingą ir aktyvią anglų kalbos pamoką, kurioje vaikai imersijos (panardinimo, kai vaikui nėra verčiama) metodu mokėsi kalbos. Po pamokėlės šeimos turėjo galimybę tiesiogine to žodžio prasme pasinerti į patyrimą – Kukurūzų SPA.

Vaikų vystymuisi itin svarbus lytėjimas, smulkiosios motorikos lavinimas. Šiuo patyriminiu žaidimu siekiama parodyti, kaip vaikams svarbu liesti, jausti ir kūrybiškai bei laisvai tyrinėti erdvę bei objektus.

Tačiau drąsus aplinkos tyrinėjimas galimas tik esant tvirtam ryšiui su tėvais bei jaučiantis saugiam. Iniciatyva #TiesiogDaryk skatina tėvus kokybiškai leisti laiką su vaikais. 30 dienų yra pateikiamos nemokamos kokybiško laiko praleidimo idėjos, kurios nereikalauja didelių išlaidų ar specialaus pasiruošimo.

Mažųjų valdų įkūrėja Renata Lazdin kviečia šeimas namuose interpretuoti siūlomas veiklas pagal galimybes, svarbu, kad jos teiktų malonumą ir galimybę kartu pabūti su vaiku.