Evelinos Dominykui jau 2 mėnesiai

Evelinos Dominykui jau 2 mėnesiai

29. Jul 2012, 08:00

Štai kaip greitai bėga laikas, jau atšventėme dviejų mėnesių sukaktį, suvalgėm skanų tortą ir simboliškai pakėlėme po taurę šampano.

 

Auga puikiai

 

Dominykas sveria jau 6 kg,o ūgio su gydytoja niekaip nenustatėm normaliai, nes kai gimė, ūgis buvo 55 cm, gydytojos senoviška lenta rodo tik 56 cm.

 

Sūnelis yra sveikas, tik šiek tiek mėgsta sukti galvą tik į vieną pusę, bet čia jau mano kaltė, nes daugiau maitinu iš vienos krūties, nes joje visada daug skanaus pienelio. Šiandien turėjo du skiepus į abi šlaunis, nes pirmą mėnesį gydytoją nesiuntė skiepytis. Vyrukas labai stiprus, ir pirmą skiepą iškentėjo neverkdamas kaip tikras vyras, o antrą tik su keliomis ašaromis. Mums sakė, kad antras labai skausmingas būna.

 

Jau užsirašėme pas chirurgą ir pas neurologą, tik apie tai jau parašysiu kitame savo bloge.

 

Su močiute

Žiūri į dangų

 

Naujas miegelio būdas

 

Miega sūnelis labai gerai, išmiega visą naktį, dieną taip pat pukiai: daug miega,o prabudęs daug šypsosi, krykštauja ir guguoja.

 

Dominykas, kai nori miegelio, įsikiša savo nykštį ir čiulpia, kol užmiega... Tikrai, atrodo taip mielai ir juokingai, nes tai daro su dideliu malonumu ir garsais.

 

 

Dominykas ir brolis Deimantas

 

Jie viens be kito negali. Dominykas visada šypsosi ir laukia, kol brolis jį pakalbins, jam padainuos ar tiesiog pabus šalia. Matau, kad jie viens kitą labai myli, ir esu laiminga turėdama du nuostabius vaikus.

 

Deimantas jau apsiprato, kad daugiau mano dėmesio gauna leliukas, bet su tėčiu jie kartu keliauja žvejoti ir maudytis, uogų rinkti. Juk reikia, kad broliukas per pienelį gautų vitaminų.

 

Nuovargis


Turėti du vaikus tikrai nėra lengva. Vos suspėju valgyt padaryti, namus susitvarkyti, daržus išsiravėti, su didesniuoju palakstyti... Vakare jaučiuosi leisgyvė, o dar tie karščiai nežmoniški, pas mus namuose 30 laipsnių karščio, nes nuolat saulė kaitina, gerai, kad bent Dominykas leidžia išsimiegoti, kitaip jau tikrai nepajėgčiau atsikelti iš lovos. Gyvenu su mintim, kad kai vaikai užaugs, tada ir pailsėsiu...

 

Džiaugiuosi, kad Dominykas sveikas, ir auga puikiai.


Evelina

29. Jul 2012, 22:53

Didžiausi sveikinimai Dominykui nuo Dominyko😀