Atsiliepimas apie DR. BROWN’S buteliuką „OPTIONS+“

Atsiliepimas apie DR. BROWN’S buteliuką „OPTIONS+“

06. Feb 2022, 21:37 Smdaina Smdaina

Sveikos, mamytės ;) 

Šį kartą Mamyčių klubas suteikė galimybę testuoti DR. BROWN'S buteliuką, kuris turi "Anti colic" sistemą. Pasirinkau testuoti 2/1: 

Esu mama, kuri jau dešimt mėnesių maitinu mp, tuo labai džiaugiuosi, bet būna tokių, dienų, kuomet reikia palikti vaiką seneliams porai valandų, todėl esu paieškose buteliuko, kurį pripažintų mano vaikas. 

Visų pirma, labai patiko tai, kad galima įsigyti Dr. buteliukus ne tik kelių dydžių, bet iš kart komplekte su kelių tipų žindukais (žindukas ir snapelis) bei naudoti su arba be "Anti colic" sistemos. 

Mano vaikui "prisijaukinti" tokio tipo žindukus iš ties sudėtinga, esame jau išbandę "n" tokio tipo žindukų ir nesėkmingai. Todėl nenuostabu, jog pirminis bandymas nebuvo itin sėkmingas, bet ne todėl, kad žindukas, būtų blogas, greičiausiai mano vaikas per daug gudrus, tad bandysime dar kartą. Pati pažiūrėjau ir įsitikinau, kad šis žindukas  minkštas ir kokyiškas, be to lengvai keičiamas, palaikyti švarą ir dezinfekuoti, kur kas paprasčiau.

 

Didžiausi aplodismentai šiam snapeliui vien dėl to, kad jis nelaša tik pavertus buteliuką, esame bandę ankščiau kitos firmos, vaikas kaip ir gertų iš jo, bet po kiekvieno gėrimo tampa visas šlapias, tad išbandžius ir pamačius, kad vaikas geria, o dar ir šlapias nelieka, labai apsidžiaugėme. Tiesa, snapelį naudoti reikia be anti colic sistemos. 

Anti colic sistema iš arčiau. Ji išsiardo, labai paprasta valyti, nes rinkinyje yra ir tam skirtas šepetėlis. Tikrai likau nustebinta, kad pagalvota apie viską, likau labai patenkinta, kad nereikės galvoti, kaip viską krupščiai dezinfekuoti, ypač tokias siauras detales, po kiekvieno naudojimo. Nereikia ieškoti papildomai, kur įsigyti šepetėlį ar pan.

  • žindukas ir snapelis minkšti ir kokybiški +++
  • galimybės rinktis
  • rinkinyje papildoma apsaugėlė nuo išsiliejimo kelionių metu
  • šepetėlis valymui! Kas tikrai wow, kad apie tai pagalvota
  • Anti colic sistema, tikrai geras dalykas, kad mažylis neprirytų oro, kadangi maitinu pati, o esant reikalui maitinti iš buteliuko man tai labai svarbu. Svarbu užtikrinti kuo kokybiškesnį maitinimą
  • buteliuko talpa! + artėja vasara, tai bus geriausia draugė gertuvė 

Ačiū mamyčių klubui už galimybę iš arčiau susipažinti su šiuo buteliuku, likome sužavėti <3