Ar jums prireikė pientraukio?

Ar jums prireikė pientraukio?

09. Feb 2012, 00:00

Krūtimi savo leliukus maitinančioms mamytėms neretai prisireikia išvykti iš namų kelioms valandoms ir palikti mažylį su tėčiu ar aukle. Tad nutrauktas pienukas - geriausia išeitis.

 

Ar jūs naudojotės pientraukiu? Jei taip, tuomet koks jums buvo patogesnis - rankinis ar elektrinis?

 

Kartais net ir prie geriausių norų nepavyksta susidoroti su pientraukiu, nepavyksta ištraukti pienuko tiek, kiek reikia. Ar jūs susidūrėte su panašiais sunkumais?

 

Rankinis pientraukis PHILIPS AVENT

 

„Philips Avent“ pientraukis veikia greitai, švelniai ir tyliai. Jis ne mažiau efektyvus už ligoninėje naudojamus elektrinius pientraukius. Apdovanojimų pelnęs pientraukis unikalus patentuotų masažinių žiedlapių formos ertmių ir silikoninės diafragmos, kuri mėgdžioja kūdikio žindimą, deriniu.

 

Paslaptis – masažinės pagalvėlės ir silikoninės diafragmos derinys. Šie elementai dirbdami kartu imituoja vaiko žindymą. Traukiant pieną žiedlapiai lankstosi į vidų ir išorę, švelniai masažuoja zoną aplink spenelį ir neskausmingai bei natūraliai skatina pieno išsiskyrimą.

 

Visą vasarį "Eurovaistinėje" vyksta Kūdikio kraitelio dienos ir įvairios akcijos!

 Šiuo metu PHILIPS AVENT pientraukį

galite įsigyti už 108.99 Lt (ankstesnė kaina - 181.67 Lt)           

pientraukis

Kūdikio kraitelio dienos "Eurovaistinėje" - vasario 1-29 dienomis!

Su kortele "Medus"

 

3

 

 

10. Feb 2012, 13:42

neprireike jokio pientraukio

10. Feb 2012, 01:44

mano mergaitei 15 men.vis dar matinu MP niekada neprireike pientraukio😀

09. Feb 2012, 23:08

pries vaikuti nepirkau, nes galvojau neprireiks 😀 bet tik gryzus is ligonines leke vyras pirkt. pieno buvo galybe, dukryte tiek nesuvalgydavo, krutine buvo kieta, kaip akmuo, verze. tai kai nupirko, palengvejo. bandziau is pradziu su drauges skolintu elektriniu, tai skausmas nezmoniskas, net pradejo kraujuot.. turejau butent avent rankini, laabai patenkinta, kad ir daznai neteko naudot. bet kur isvykimo atveju pienuko vaikui budavo 😀

09. Feb 2012, 17:26

Sveikos. O man su pientraukiu visiskai nesitraukia pienas. Kiek traukiu-nieko.

09. Feb 2012, 17:19

sveikutes nors mazajai jau tuoj 1metas ir 3men ir dar maitinu pati pientrauki isigijau,bet jo man neprireike 😉

09. Feb 2012, 17:01

labai prireike, butent pientraukio pagalba ismaitinau dar papildomus 3 men, nes vaikutis nebeime krutines.

09. Feb 2012, 16:26

su pirmu vaikuciu nereikejo nes po menesio dingo pienas. O su antru labai prireike 😀

09. Feb 2012, 16:23

visa pirmaji menesi kas tris valandas traukiausi piena su butent siuo philips avent pientraukiu, patiko ir tiko, tik jau tas plovimas ir virinimas 😪 lenkiu zemai galva pries mamas, kurios tokius dalykus daro istisus menesius 👍 tiesa, teko pora kartu pasinaudoti ir elektriniu 😃 jauciausi kaip, atsiprasau uz palyginima, bet tikrai, jauciiausi kaip melziama karve 😃

09. Feb 2012, 16:18

as naudojausi rankiniu pientraukiu, man jis tiko ir patiko. lyg ir istraukdavo pieneli, taigi su kazkokiais ten sunkumais ir neteko susidurti.