94 diena: Jonuko susitikimas su draugu

94 diena: Jonuko susitikimas su draugu

24. Aug 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

Rugpjūčio 18 diena. Jonukui 94 diena. 3 mėnesiai ir 2 diena.

 

Naktį miegame ir vėl puikiai, mažiukas keliasi porą kartų per naktį, o ryte nuo pusės aštuonių jau nebenori miego, todėl keliamės. Ką padarysi, bandau dar posmelį aš nusnausti ir leidžiu Jonukui pabūti su savimi ir žaislais, bet ne, mažiukas nori manęs ir tik manęs.

Kėlimasis trunka daugiau nei valandą: kalbamės daug, bendraujame, žaidžiame, o vėliau vyras perima bendravimą su Jonuku, ir aš turiu laiko nueiti į dušą. Ne greitą dušą, o normalų, su visomis procedūromis. Dabar rečiau galiu sau tokį leisti :)

 

 

Man išlindus iš dušo daromės rytines procedūras, t.y. masažus ir mankšteles. Šiandien diena labai graži. Šviečia saulė, todėl mankšteles daryti labai smagu, ant mūsų „masažo“ stalo saulutė meta savo spindulius, todėl kraunamės su Jonuku geros energijos.

 

 

Šiandien ruošiamės susitikti su 10 mėnesių Jonuko draugu Mykolu, kurį paskutinį kartą matėme kai Jonukas dar buvo pilvelyje, porą savaičių iki gimdymo, todėl labai laukiame pasimatymo ir susitinkame Botanikos sode, todėl vėl vykstame į gamtą.

 

 

Pasivaikštome po sodą,

 

 

pasikalbame apie vaikučius, apie tai kaip sekasi juos auginti,

 

 

vyrukai pasikalba vyriškai ir vyriškomis temomis.

 

 

Vėliau vykstame vakarieniauti šašlykų.

 

 

Čia vietoje ir valgome, ir maitiname vaikučius, ir žaidžiame su jais, ir kalbamės toliau :)

 

 

Kaip viskas keičiasi: ankščiau tik Jonukas pabusdavo, tuoj pradėdavo verkti, reikėdavo iš karto maitinti, migdyti ilgai ir panašiai, o dabar pabunda ir nori bendrauti, stebėti aplinką, neverkia visai, tik krykštauja ir žaidžia, o šalia matome gyvą pavyzdį – Mykolą, kas mūsų laukia po pusės metų kažkur. Aktyvus ir linksmas vaikas Mykolas, tai labai prilinksmina mus visus.

 

 

Grįžus namo, Jonukas kietai užmiega, o mes leidžiame ramiai šeštadienio vakarą.

 

Vakare daromės vėl mankšteles ir darome Jonukui maudynes. Beje, nauji jogos pratimai Jonukui visai patinka, nesulaukiame jo nepasitenkinimo, tai sąžiningai darome tai toliau.

 

Gintarė

 

Projektą "100 dienų su Huggies" pristato HUGGIES NEWBORN sauskelnės!

 


 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

gintarerei gintarerei 24. Aug 2012, 17:14

skamba tai smagiai 😃

24. Aug 2012, 17:05

Oi apie dušą kol pirmoji dukrytė buvo maža maudydavausi kartais ir taip, kad pusiau užuolaidas užsitraukusi, o mažylė žaisdavo vežimuke ar vikro kėdutėje 😀 Vėliau, kai paaugo, tapo sunkiau, nes jau jai visokių kitokių reikalų yra, ne kartą ir šlapia ėjau tikrinti, ką tyliai veikia 😀 O dabar su dviem tai išvis smagu, vakar maudausi mažiukė žaidžia vonios taprduryje vežimuke, o Vanesytė sėdi vonioje ant pakylėlės ir palaiko kompaniją taip pat 😀 Ekstremalios sąlygos, bet kartais kitaip neišeina 😀

gintarerei gintarerei 24. Aug 2012, 16:42

as kartais ir "greito" duso nelabai galiu sau leisti 😀 na bet pagal situacija jau ziuriu 😀

gintarerei gintarerei 24. Aug 2012, 16:41

na tai taip ir reikia 😀 geri, malonus ispudziai ir grynas oras visada vaikuciams i nauda 😀

24. Aug 2012, 16:33

Šaunią išvyką turėjote, mes irgi ramiai nusėdėti negalime, vis kur su abiem damutėm keliaujam 😀 🌷 🌷 🌷

24. Aug 2012, 10:45

oi,kaip smagiai leidziat laika 👍prisiminiau kai ir as lekdavau i "greita"dusa,uztekdavo keliu minuciu 😃