81 Jonuko diena: pirma Jonuko kelionė prie jūros

81 Jonuko diena: pirma Jonuko kelionė prie jūros

11. Aug 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

 

Rugpjūčio 5 diena. Jonukui 81 diena. 2 mėnesiai ir 20 diena.

 

Naktį Jonukas, užmigęs 22 valandą, kėlėsi apie 5 valandą, tai reiškia, kad šią naktį nesikėlėme visai. Nuo 5 valandos ir aš ant kojų, nes jau šiandien 7 valandą ryto išvyktame prie jūros. Vykstame anksti, kad nebūtų karšta Jonukui važiuoti ir kad nereikėtų dažnai stoti, nes norisi kuo greičiau nuvykti.

 

Šiek tiek baiminuosi prieš pirmą tokią ilgą Jonuko kelionę, tačiau, ką jūs manote, Jonukas pavalgęs 5 ryto miega kaip angeliukas ir net neatsibunda pavalgyti prieš išvykstant, net nesujuda transportuojamas į automobilį, o pavalgyti pabunda tik po valandos kelio, t.y. 8 ryto.

 

Mes sustojame aikštelėje ir aš numalšinu mažiuko alkį bei troškulį, bei kartu panešiojame sūnelį, kad nereikėtų sėdėti kėdutėje visą laiką. Tuo pačiu mes visi draugiškai papusryčiaujame.

 

Vėliau mažiukas vėl sminga bevažiuodamas ir miega tikrai kietai. Valio. Jonukas miega iki pat 11 valandos, tai reiškia, kad mes spėjame atvykti į Palangą. Sprendimas vykti anksti pasiteisna, nes panašu, kad šiandien labai šilta diena, o kai vėsu, mažiukas neištrokšta taip greitai.

 

Taigi, mes atvyktame į Palangą, kurioje paskutinį kartą buvome pernai ir lydėjome paskutinį vasaros savaitgalį, o mano pilvelyje jau buvo Jonukas, tik aš dar to nežinojau.

 

Atvyklus įsikuriame, užkandame ir puolame ruoštis prie jūros, kol dar saulė šviečia ir geras oras. Susikrauname tuntą daiktų ir per kopas su vežimu puškuojame ir ieškome vietos prigulti.

 

Na, su Jonuku eiti į pliažą tikras iššūkis. Mažiukias sau pučia į ūsą, o mes tempiame daugiausia jo daiktų, pleduką pasitiesti bei visą rankinę, pilną higienos reikmenų ir žaisliukų, pleduką apsikloti ir skėtį nuo saulės. Mažiausias poilsiautojas, o daiktų daugiausia :)

 

Jonukas pirmą kartą pliaže guli sau po skėtuku ant pakloto pleduko, ant smėliuko ir sau krykštauja.

 

Aš čia pat prigulusi jį pamaitinu ir nejaučiame jokio diskomforto. Kai pagalvoji, kaip tai yra patogu. Viskas vietoje, po ranka, kuriuo tik nori metu. Tik dabar pastebiu, kiek pliaže maitinančių mamų.

 

Anksčiau to tikrai nepastebėdavau. Kiek daug pajūryje mamyčių su mažais leliukais. Atrodo, anksčiau tiek nebuvo.

 

Puikiai leidžiame laiką. Kol tėveliai su vyru deginasi ir maudosi, mes su Jonuku pavėsiukyje bendraujame. Aišku, su Jonuku privalo bendrauti visi, todėl jis pašokdina ir tėvelius ir vyrą.

 

Pabuvę pliaže grįžtame į savo apartamentus ir vakarieniaujame. O vakarienei - rūkytas žuvis. Na kaip gi be šviežios rūkytos žuvies atvykus prie jūros. Čia jau tradicija. Leidžiu ir aš sau su saiku jos paskanauti. Tikras skanumėlis.

 

O Jonukas, įsitaisęs ant sūpynių, miega saldžiausiu miegu pasaulyje.

 

Vėliau pavalgę pasiruošiame ir traukiame su Jonuku pasivaikščioti po pušyną palei jūrą. Jonukas miega ir panašu, kad ilgam, o mes mėgaujame jūros oru ir ramybe. Kaip aš to laukiau.

 

Grįžus mažiukas tik užkanda ir užmiega nakties miegeliu, o aš rašau dienoraštį ir skaičiuoju minutes iki savo miego, nes atsikėlus 5 ryto, miegas merkia akis.

 

Projektą "100 dienų su Huggies" pristato HUGGIES NEWBORN sauskelnės!

 


 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

11. Aug 2012, 12:10

Ak, nieko nėra geriau nei atostogos prie jūros 😀 laukiu ir aš mūsų pirmosios išvykos į pajūrį jau su dviem princesėm 😀 smagaus jums laiko, gero poilsio 😀 🌷 🌷 🌷