77 Jonuko diena: grįžimas į civilizaciją

77 Jonuko diena: grįžimas į civilizaciją

07. Aug 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

 

Rugpjūčio 1 diena. Jonukui 77 diena. 2 mėnesiai ir 16 diena.

 

Jonukui jau 2,5 mėnesio. Ką tik, atrodo, šventėme 2 mėnesių sukaktį, o va jau vėl pusė mėnesiuko praėjo.

 

Naktis praėjo puikiai Jonukui, nes pilietis, nulūžęs 22 valandą, išmiegojo iki 5 valandos, o vėliau dar iki 7 h pasnaudė. O aš jau nuo 7 valandos ant kojų, kadangi turime tėtį „choristą“, kuris knarkia į taktą ir miegoti neleidžia. Bluostą sunku sudėti. Nusprendžiu keltis, nes besivartydama lovoje dar labiau nuvargstu.

 

Pasiimu Jonuką kartu į vežimuką į kitą kambarį, kad jo nepažadintų garsai ir jis dar snaudžia iki 9 valandos. Kol Jonukas snaudžia, spėju ir į dušą nubėgti, ir pusryčius pasidaryti, bei greituku užkąsti ir išgerti rytinės arbatos.

 

Diena ir vėl vėsi, su šiek tiek lietaus. Tikra atgaiva po karščių. Nuo pat 9 valandos ryto po visų mankštų ir masažų Jonukas ir vėl nemiegiukas. Kažkaip visą dieną prastai valgo (pavalgęs kelias minutes, jau nebenori, tada vėl už pusvalandžio užsinori ir taip visą dieną), zirzeliuoja daugiau nei visada, todėl didžiąją laiko dalį jis praleidžia ant mano rankų. Šiandien mes daug kalbamės ir bendraujame.

 

Pagaliau 4 valandą mažiukas užmiega, o aš turiu laiko susiruošti namo. Šiandien vykstame atgal į civilizaciją, nors ir kaip gerai be jos.

 

Jonukas išmiega iki 7 valandos vakaro, dėl ko labai džiaugiuosi, ir apie pusę aštuonių pavalgę išvykstame iš sodybos su nostalgišku liūdesiuku, nes tos pusantros savaitės be civilizacijos gamtoje buvo puikios, kai nereikėjo galvoti, kuri savaitės diena, ką valgysime, ką apsirengsime, ką reikia sutvarkyti ar ką padaryti.

 

Grįžtame su Jonuku įdegę, gerai išmiegoję ir atradę daug naujų dalykų pasaulyje. Labai įdomu, kaip Delfis elgsis, grįžęs iš tiek laisvės savo bute?

 

Namo parsirandame dar prieš devynias, o tenai randame pirtį tikrąja ta žodžio prasme, juk langus per karščius buvome palikę uždarytus. Skubu įleisti oro ir tuo metu džiaugiuosi, kad yra atvėsę ir visus namus užpildo vėsuma ir oras.

 

Jonukas jau apie 22 valandą miega ir panašu, kad sava lova jam pati geriausia.

 

 Projektą "100 dienų su Huggies" palaiko HUGGIES NEWBORN sauskelnės!

 


 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

gintarerei gintarerei 07. Aug 2012, 14:21

zinok jau "pavargstu" nuo tiek daug miego 😀 organizmas kai atprato tiek miegoti, net nezino ka msu tiek poilsio daryti 😀

07. Aug 2012, 13:24

sujuokinai su tuo choristu 😀 o Jonukas tikrai jau ilgai miega, mama dabar "pavargsi" nuo miego 😀