75 Jonuko diena: Pasiekėme naują rekordą!

75 Jonuko diena: Pasiekėme naują rekordą!

05. Aug 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

 

Liepos 30 diena. Jonukui 75 diena. 2 mėnesiai ir 14 diena.

 

Naktis ir vėl puiki. Jonukas kaip pradėjo miegoti vakar nuo pietų, tai ir nenustojo iki pat 5 valandos ryto. Kėlėsi tik pavalgyti ir pasikeisti sauskelnes, bet ir tas keičiau miegančiam. Po 5 valandos mažiukas nemiegojo apie valandą ir po valandos bendravimo pasiėmiau aš jį dar užkąsti.

 

Bevalgydamas jis kažkaip labai intensyviai ir susikaupęs stenėjo ir kažkaip jaučiau artėjantį didžiulį ir svarbų rezultatą - ir atspėjau: Jonukas ”pakakojo”, o kai nuėmiau sauskelnes, kad apvalyčiau, jis šovė dar kaip už tris dienas.

 

Nukentėjo ir kilmas, buvęs kambaryje prie lovos :) ups! Taigi apie 6 valandą ryto aš užsiiminėjau valymo procedūromis, o Jonukas linksminosi ir juokėsi. Mažiukas pasituštino po 8 dienų. Aišku, ir matėsi.

 

Pasiekėme naują rekordą. Taigi pasijuokęs užmigo ir pasnaudė dar iki 9 valandos.

 

Po vakar visiško miegadienio, šiandien Jonukui nemiegadienis. Šiek tiek jis miega, bet negiliai. Šiandien Jonukas susidomėjęs bendrauja su aplinkiniais. Jau beveik nebelieka laiko, kada mažiukas tylėtų, visada kažką kalba ir pasakoja.

 

Nuo pat ryto lynoja ir oras vėsesnis, todėl lauke būti - tikras malonumas. Bet po pietų, deja, kyla vėjas ir stipriai niaukiasi, o mes su nerimu laukiame žadamo škvalo. Skaitome baisias naujienas apie škvalo padarinius pajūryje ir tikimės, kad jis iki mūsų neateis, nors debesys ir vėjas nieko gero nežada.

 

Taigi po pietų prasideda lietus ir tęsiasi iki vakaro. Ačiū dievui, nieko daugiau, išskyrus lietų, nevyksta, o Jonukas ir toliau nemiegiukas ir jam visai nesvarbu, jis viduje leidžia laiką ir linksminasi. Numinga po valandėlę, pasikrauna energijos ir vėl toliau bendrauja.

 

Beveik visi kambariai užimti ir aplinkui zuja daug žmonių. Delfis turi puikią galimybę pažaisti su dviem atvykusiais vaikais, kurie mielai su juo užsiima. Jiems smagu, o Delfiui dar labiau.

 

Jonukas užmiega apie 23 valandą, o aš jį bemigdydama pražiopsau, kaip laimimas pirmasis auksinis medalis Olimpinėse žaidynėse. Na bent jau su Jonuku girdėjome šūksnius iš pirmo aukšto, kas reiškė, kad tikrai laimėjome. Valio.

 


Projektą "100 dienų su Huggies" palaiko HUGGIES NEWBORN sauskelnės!

 


 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu