66 -oji Jonuko diena: po skiepo

66 -oji Jonuko diena: po skiepo

27. Jul 2012, 08:00 gintarerei gintarerei

Liepos 21 -oji diena. Jonukui - 66 -oji diena, arba 2 mėnesiai ir 5 - oji diena.

 

Stebuklų stebuklai – Jonukas užmiega apie 21 valandą ir panašu, kad ilgam. Užmiega lengvai, todėl galvoju dėl tokio ramaus vakaro, kaltas skiepas. Temperatūros mažiukas neturi nei vakare nei naktį, todėl labai džiaugiuosi, kad viskas praėjo puikiai. Keliasi Jonukas kas 2-3 valandas, bet tai jau tampa įprasta. Jokių kitų šalutinių poveikių nepastebėjau, todėl labai džiaugiausi, kad viskas gerai :)

 

Rytas mums prasideda 9 valandą su mankštelėmis ir rytiniu bendravimu. Koks stebuklas vis dėl to yra tokių mažuliukų bendravimas. Nors ir nemoka jie dar ištarti visų žodžių, bet atrodo tiek papasakoja, savo šypsena, mimikomis, garsais, juoku, krykštavimu, rankų ir kojyčių mostais. Svarbu su tokiu mažuliukų kalbėtis, tada jis papasakos viską :) Po tokio bendravimo, energijos ir nuotaikos užtaisas papildytas visai visai dienai būna :)

 

 

Šiandien Jonukui tikras tikras miegadienis

 

Po rytinių mankštelių mažiukas užmiega beveik 3 valandoms, o vėliau pavalgo ir vėl parpia ir vėl pavalgo ir vėl parpia. Tuo tarpu mes turime labai daug laiko sau.

 

Tuo tarpu vyras ištransportuoja mūsų vieną vaiką – Jūrų kiaulytę Džonį Depą pas savo senelius, nes mes rytoj išvykstame savaitei į kaimą atostogų.

 

Šiandien vėl ruošiamės į gimtadienį.

 

Vyksime sveikinti vieno iš geriausių savo draugų. Kadangi draugas mums labai svarbus, pažadame užsukti porai valandėlių, nors šventė ir prasideda vakare.

 

Šventėje sekasi puikiai. Nuvykstame šiek tiek ankščiau už kitus svečius, kad turėtume laiko ramiai pabendrauti ir, kad Jonukas ramiai apžiūrėtų aplinką. Viskas vyksta taip smagiai, kad net nepastebime kaip praeina ir visos 4 valandos buvimo svečiuose. Jonukas ir pamiega svečiuose ir pabendrauja su visais svečiais.

 

Apie 23 valandą traukiame namo, o namuose pilietis pavalgo ir „lūžta“.

 

Gintarė

 

 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

gintarerei gintarerei 27. Jul 2012, 14:02

aha, Jonukas visas i tevus 😀

27. Jul 2012, 10:59

ot baliauninkas, jau nuo pirmų dienų kiek švenčių aplankėt 👍