65 -oji Jonuko diena: antrasis skiepas

65 -oji Jonuko diena: antrasis skiepas

26. Jul 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

Liepos 20 -oji diena. Jonukui - 65 - oji diena, arba 2 mėnesiai ir 4 -oji diena.

 

Šiaip ne taip, vakar, po kelių valandų verkimo, užsimigdome. Tai pavyksta tik po kelių neramių maitinimų ir su čiulptuku galutiniame variante. Mažiukas jau pavargęs verkti, tiesiog „nulūžta“.

 

Naktis pralekia, kaip ir prieš tai buvusios, mažiukas keliasi kas 2-3 valandas, o ryte ir vėl neramus, tačiau jau kažkaip įprantu prie tokio ritmo. Kartais pagalvoju, kad paprastomis aplinkybėmis būtų buvę visai neįmanoma pakelti tokio miego ritmo, o dabar, žiūriu, organizmas tiesiog prisitaiko labai greitai ir tai neatrodo taip sunku, kaip galėtų būti.

 

Keliamės šiandien apie 9 valandą, o Jonukas dar pasnaudžia iki 10 valandos. Daromės rytines mankšteles ir bendraujame, bei kalbamės apie tai, ką šiąnakt sapnavome.

 

 

Po pietų į svečius užsuka mano tėveliai

 

Kadangi jie atostogauja, man labai daug padeda. Kol jei puikiai užsiiminėja su Jonuku, aš galiu labai daug pasidaryti – ir apsitvarkyti, ir pasidaryti savo reikalus. Kadangi už lango lyja, tėtis mus su Jonuku nulydi pasidaryti 2 mėnesiams Jonukui privalomo skiepo nuo kokliušo, difterijos, stabligės; poliomielito ir B tipo Haemophilus influenzae infekcijos.

 

Kadangi tai trigubas skiepas viename, šiek tiek baiminuosi, nes gydytoja sakė, kad gali būti „piktas“, todėl labai tikiuosi, kad Jonukas kažkaip sunkiai į jį nesureaguos. Į prieš tai buvusius nesureagavo niekaip, todėl labai labai tikiuosi, kad ir šį kartą viskas bus gerai.

 

Grįžus Jonukas užmiega kietai ir išmiega beveik 3 valandas. Tuo metu, į svečius atvyksta pusseserė su šeima, todėl puikiai leidžiame popietę. Prisimename vaikystę ir išsikepame blynelių su obuoliais. Pusseserės dukrytė išbando visus Jonuko žaislus, ar puikiai veikia, šiek tiek bijo Delfio, todėl jam reikia šiek tiek pabūti narve.

 

 

Jonukas „nulūžta“ pas pusseserę ant rankų.

 

 

Grįžus vyrui, aš jau viena išsiruošiu pas savo gydytoja pasitikrinti, o mažiukas per tą valandėlę vos manęs sulaukia, tačiau pasisotina ir vėl tampa ramus kaip angeliukas.

 

Po 20 valandos Jonukas ir vėl miega, šiandien, po skiepo, jis labai neramus ir mieguistas, todėl manau, kad tai susiję.

 

Dabar labai viliuosi, kad naktį temperatūra neužkils ir mažiukas miegos kietai ir ramiai.

 

Gintarė

 

 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

26. Jul 2012, 14:50

mums tas skiepas nieko blogo nepadarė, na gal šiek tiek daugiau miegučio vaikas norėjo. Idomu, kaip jums naktelė praėjo.