62 -oji Jonuko diena: rekordas!

62 -oji Jonuko diena: rekordas!

23. Jul 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

Liepos 17 - oji diena. Jonukui - 62 dienos arba 2 mėnesiai ir 1 diena.


Nežinau ar dėl išgertos taurės šampano, ar dėl ko kito, bet Jonukas šiąnakt sumušė visus rekordus – per naktį, nepertraukiamai išmiega 6 valandas, t.y. nuo pusės vienuolikos iki pusės penktos ryto. Aš prabudau ir nesiorientavau erdvėje, nesupratau, kiek valandų matau ir nesupratau, kaip neprabudome. Čiumpu besnaudžiantį Jonuką valgyti, nes jau nebegaliu kentėti. Spėju, kad jei ne „pieninės“ nekantrumas, manau, tiek Jonukas, tiek aš būtume miegoję dar ilgiau. Jonukas bevalgydamas vėl užmiega ir pamiega dar iki 9 valandos.

 

Na įdomiai čia gavosi, bet aš džiaugiuosi, netgi jaučiuosi persimiegojusi :) Aš pailsėjusi, Jonukas pailsėjęs po visu nemiegadienių, todėl ši diena prasideda labai energingai.

 

Nuo pat ryto Jonukas „purpsi“ kaip raketa ir džiaugiuosi, nes tai geras ženklas, kad mažiukui tvarkosi pilvukas. Palyginus kaip buvo pirmą mėnesį, kai sūnelis buvo išpūstu pilvuku i net vaistukai nepadėdavo „papurpsėti“, o dabar ir pats „purpsi“ ir pilvukas neišpūstas ir jaučiasi tikrai jis geriau. Pasiekimas:) Tai reiškia, kad jau nebedaug liko mažiukui kankintis su pilvuko skausmais.

 

Šiandien „bepurpsėdamas“ kaip raketa, Jonukas ir pasituština. Kažkaip keistai jis pradėjo tuštintis, t.y. pakankamai retai, pavyzdžiui kas 4-5 paras. Na, bet kiek žinau, kūdikėliai gali tuštintis kad ir kas 7 paras, tik svarbu stebėti, kaip atrodo.

 

 

Ryte atvyksta mama, kuri mane išleidžia pasidaryti tyrimų į poliklinik,ą o pati pabūna su Jonuku. Grįžus dar spėju ir pusryčius pavalgyti, o vėliau, kai mamos jau nėra, Jonukui snūstelėjus, aš spėju ir namus apsitvarkyti. Po truputėlį, po truputėlį jau išmokstu išnaudoti pasitaikiusį laisvesnį laiką naudingai.

 

Vakarop išlendame visa šeima pasivaikščioti. Palydime Delfį pas gydytoją pasitikrinti dantukų, nes panašu, kad su jais kažkas negerai, kadangi šiek tiek smirda jam iš burnos. Taigi, gydytoja paliepė valyti šuniukui dantis, taigi, sakiau vyrui, kad kai Jonukas  paaugs turėsime abu po tokį patį užsiėmimą, tik skirtingiems vaikams, bet valyti dantis :)

 

 

Pasivaikščiojimas pavyksta puikiai. Jonukas nusnaudžia posmelį, ir norėtume pasivaikščioti dar, bet niūrūs lietaus debesys ir kylantis vėjas gena mus namo, juk nenorime, kad kokia audra mus nuneštų su visu vežimuku.

 

Grįžus Jonukas ir vėl pasituština, šį kartą po dienos. Na, mes jau nebesitikime, kad jis tai darys dažnai, kaip pirmąjį mėnesį, nes suprantame, kad virškinimo sistema keičiasi.

 

Taigi, vakare mažiukas dar šiek tiek pabūdrauja ir kaip būtų keista, bet pats nulūžta 21 valandą, tikėkimės visai nakčiai. Manau. vėl mušam savo asmeninius rekordus:)

 

Gintarė

 

 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

gintarerei gintarerei 24. Jul 2012, 11:36

o joo, ryte tokia kaip maisu trenka jauciausi, persimiegojusi 😀 keisciausiai jauciausi prabudusi nakti ir pamaciusi kiek valandu 😛 net netikejau ir nezinojau ka daryti tuo metu 😀 tikiuosi tokiu nakteliu bus daugiau!

24. Jul 2012, 08:09

Įsivaizduoju kokia laiminga buvai tiek pamiegojus, atrodo net per daug ania 😀 o dėl tuštinimosi normalu, mano tik kartą į savaitę darydavo ar net kas 10 dienų, bet gydytoja nuramino, kad tai normalu, kol valgo tik mano pieną😉