17 Jonuko diena: pirmieji svečiai ir vardinės dovanos!

17 Jonuko diena: pirmieji svečiai ir vardinės dovanos!

07. Jun 2012, 08:50 gintarerei gintarerei

 

Birželio 1 diena. Jonukui jau 17 diena.

 

Kaaaip greitai laikas bėga. Šiandien šventė – Tarptautinė vaikų gynimo diena, su kuria sveikinam Jonuką ir visus pasaulio mažučiukus vaikučius. Jonukas gavo daug daug daug apkabinimų, pamylavimų, bučinukų (kaip ir kiekvieną dieną), kad visada žinotų, koks jis yra mylimas.

 

Taip pat sveikinu visus su atėjusia vasara, tik ta vasara atėjo labai nevasariškai – po tokių šiltų ir gražių dienų, apsiniaukę ir pliaupia kaip iš kibiro. Nuotaikos nelabai yra, o ir savijauta tokia slegianti, taip miego norisi ir taip jėgų nėra. Tiek aš, tiek Jonukas tą jaučiame.

 

Jonukas neramus nuo pat ryto. Jam nemiegadienis ir daryk, ką nori. Taip nemiegame iki 13 valandos. O dar ir pilvukas mums nepadeda. Na nieko, ištversim viską, net ir blogą orą!

 

Paskutinis šiaudas, ko mes griebiamės, norint nusiraminti ir užmigti – tai yra tėčio krūtinė. Smagu žiūrėti, kaip abu  kartu „nulūžta“.

 

Šiandien svečių diena. Į svečius atvyksta mano 2 metukų krikšto dukra Austėja su tėveliais (pusseserė su vyru). Kaip pasakojo pusseserė, Austėja labai kruopščiai ruošėsi vizitui, rinkosi žaislus pažaisti kartu, kūrė planus, kokius žaidimus žais...o, pasirodo, Jonukui šiuo metu įdomiausias užsiėmimas - tiesiog stebėti visus nuo peties.

 

Na nieko, mes su Jonuku pažadame Austėjai, kad jau labai neužilgo žaisime kartu. Jonukas gavo dovanų angelą sargą, kuris turėtų saugoti jį nuo visų negandų, taupyklę, kad tėveliai jau dabar taupytų pirmam sūnaus gimtadieniui ir vardinius marškinėlius.

 

Ačiū svečiams už dovanas :)

 

Dar labai norėjau paminėti, kad mes su Jonuku už šį 100 dienų blogą ir įspūdžius galime džiaugtis sauskelnėmis Huggies Newborn ir Huggies Natural Fit, kurių dalis jau atkeliavo į mūsų namus.

 

Labai praktiška dovana ir visa tai už įspūdžius, kuriais mums su Jonuku labai smagu dalintis. Visai smagu gauti krūvą sauskelnių tokiam ilgam laiko tarpui, o tuo labiau tokių sauskelnių, kurias ir planavome naudoti. Kol kas esame patenkinti.

 

Pradžioje labai patiko Huggies Newborn pirmo dydžio sauskelnės, kurios pritaikytos apsaugoti virkštelei (nes jos turi specialų iškirpimą bambutės srityje), nes buvo labai baisu, kad nieko jai neatsitiktų, o dabar labai patinka drėgmės indikatorius.

 

Ačiū Huggies!

 

MAŽYLIAI NUO PIRMŲJŲ DIENŲ RENKASI HUGGIES NEWBORN!

 

 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

09. Jun 2012, 00:14

Puikios palankynų dovanėlės 😉 O šias sauskelnes naudojome ir mes - super kokybė ir patogumas 😀

gintarerei gintarerei 07. Jun 2012, 13:20

aha, puikios dovaneles 😀 kol kas padetos garbingiausioje vietoje ir nelieciamos, reikia imesti bent pirma lita i taupykle 😛 o sauskelniu dar atvaziuos, tai reikes sukti galva kur jas namuose pasideti 😀 na bet cia maziausias rupestis! ACIU Huggies!

Krisliukas Krisliukas 07. Jun 2012, 10:00

šaunios dovanos 😉

ausryte12 ausryte12 07. Jun 2012, 09:54

tikrai, grazios gautos dovaneles! Sauskelniu bus pilni namai 😃 kaip tik siandiena buciau uzdavusi klausima, tai ar jau gavote sias sauskelnes, ir kai ptik pamaciau, kad jau taip! Sekmes JUMS!!! 🌷

blogietee blogietee 07. Jun 2012, 09:36

Na kokie šaunūs svečiai su dar šaunesnėmis dovanomis 😉 nors man gaila būtų nešioti tuos vardinius rūbelius 😉

07. Jun 2012, 09:17

tikrai nuostabios dovaneles 😃 aisku ir mazylis nuostabus,sekmes jum 😉

07. Jun 2012, 09:03

kokios fainos vardinės dovanos😉