14 Jonuko diena: Ups, užmiršome polikliniką

14 Jonuko diena: Ups, užmiršome polikliniką

04. Jun 2012, 07:00 gintarerei gintarerei

 

Gegužės 29 diena. Jonukui jau 14-ta diena.

 

Po ramios, gražios ir ilgos nakties toliau su Jonuku tęsiame mankšteles su kojytėmis, masažuojame pilvuką, guldome ant pilvuko pasigulėti, nešiojame ant petuko ir stengiamės palengvinti sūnelio kančias.

 

Pradėjau stebėti kaip Jonukas žinda. Iš kairės jis žinda labai ramiai ir teisingai, o iš dešinės jis prisivalgo labai daug oro ir jau bevalgydamas pradeda stenėti ir raitytis, nes panašu, kad oras jau dirgina jo gležną virškinimo sistemą.

 

Taigi, kas penkias minutes keliu ant petuko, kad padėčiau atsirūgti ir „purptelėti“, kad galėtų valgyti toliau. Iš dešinės maitinti darosi sudėtinga, nes Jonukas  besiraitydamas paleidžia į darbą rankytes, kurios griebia ir spaudžia bet ką kelyje, įjungia ir besispardančias kojytes, o dar visas muistosi ir tampo mane...ech, tikrai gaila sūnelio.

 

Oras lauke atvėso, namuose taip pat, todėl tikrai lengviau ir ramiau gyventi. Yra kuo kvėpuoti. Uch, sunku pakelti tą tvankumą ir karštį. Manau, sūneliui taip pat.

 

Pradėjo atsinaujinti Jonuko odelė. Pirmiausia pamačiusi, kad ant riešų ir kojyčių lupasi odelė, išsigandau, kad galbūt čia mūsų vanduo (daug geležies) taip sausina sūnelio odą, tačiau vėlgi įnikusi į „protingą“ informaciją supratau, kad čia nieko blogo ir Jonuko odelė atsinaujins.

 

Šiandien ir vėl maudynės. Na kaip gi šį kartą sekėsi? Jonukui vėl kažkas nepatiko...nusprendėme, kad per mažai vandens vonelėje, todėl jam vėsu. Kitą kartą pažadame pasistengti geriau, bet užtat mes su tėveliu kaip komanda jau dirbame labai greitai :)

 

Mano savijauta jau gerėja, jau galiu lengvai judėti ir galiu beveik atsisėsti. Valio, nebereikia valgyti pusiau gulomis, nuotaikų kaita dar kartais atsiranda, tačiau nebe taip stipriai. Atsirado kažkur dingęs apetitas, todėl valgyti norisi beveik visada. Na trumpai, savijauta gerėjair aš grįžtu į vėžes.

 

P.S. Kūno svoris jau sumažėjo 14 kg nėštumo metu priaugto svorio. Valio dar kartą! Dar liko papildomi 7 kg, kuriuos reikia ištirpdyti, kadangi nėštumo metu buvau priaugusi 21 kg. Juk reikėjo tokį dičkį išnešioti.

 

P.P.S. Per visus naujus įspūdžius, bėdeles ir džiaugsmus visai pamiršau polikliniką. Juk reikia grįžus iš ligoninės išsikviesti gydytoją į namus ir užregistruoti sūnelį į polikliniką. Na geriau vėliau, nei niekada.

 

Juk praėjo tik 14 dienų. Na ėmiausi skubiai šio reikalo ir išsikviečiau gydytoją, kuri turėjo atvykti 3 dienų bėgyje. Ech ta mano atmintis...gal dar nuo nėštumo šlubuoja...

 

MAŽYLIAI NUO PIRMŲJŲ DIENŲ RENKASI HUGGIES NEWBORN!

 

 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

ausryte12 ausryte12 04. Jun 2012, 14:33

Liginonines nepranesa, mes taip pat patys praneseme 😀 oi koks didelis Jonukas! 🌷

04. Jun 2012, 13:55

o pas mus buvo taip,kad kai gime Evelina,vyras ja prirase prie musu gydytojos,ir ji pati atejo,bet ligonine nieko nepranese..

04. Jun 2012, 13:39

pas abu mano vaikus atvyko pati gyd, įdomiai ten pas jus.......

gintarerei gintarerei 04. Jun 2012, 13:38

reikejo prasinesti patiems, nieko ligonine nepraneze 😀 o as visai pamirsau pasidometi kaip tai reikia daryti..na bet issikvietem gydytoja ir po 14 dienu 😀

04. Jun 2012, 13:25

kiek žinau gydytoja pati aplanko, viestis jos nereikia, jau praneša gimdymo namai, kad jūs esat tokie😉

04. Jun 2012, 10:20

🌷 🌷