100-oji Jonuko diena! Šimtadienis Kaune!

100-oji Jonuko diena! Šimtadienis Kaune!

30. Aug 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

 

Rugpjūčio 24 diena. Jonuko šimtadienis. 3 mėnesiai ir 8 diena.

 

Taigi, vakar po pokerio grįžus 24 valandą, Jonuką dar miegantį pamaitinu, Jonukas išmiega iki pusės šešių ryto, o pavalgęs dar drąsiai pamiega iki 8 valandos.

 

Puikus mažiuko miegas, tik aš jaučiu, kad šiąnat keliom valandom mažiau miegojau, na bet nieko tokio, išgyvensiu. Ilgos naktys ir miegas iki begalybės jau tik mano svajonėse ir tiesiog ramiai susitaikiau su tuo, kad labai negreitai tokią naktelę beturėsiu.

 

Pabendraujame lovoje, pabendraujame ant masažų ir mankštų stalo (kuriuo tapo valgomojo stalas), paskutiniu metu bendraujame visada, kai Jonukas pabudęs.

 

Mažiuko kalba jau turtinga naujais garsais ir dvigarsiais, naujais tonais ir pustoniais. Balselis jo vis garsesnis ir skardesnis. Jonukas linksmas ir smagus, daug krykštauja, o kai prieinu visada išsišiepia iki ausų. Panašu, kad jam vienam neptinka būti, kad kompanijoje visada geriau.

 

Taip ir šiandien – daug bendraujame kartu.

 

Šiandien planuojame vykti į Kauną, todėl vyrui grįžus iš darbo, puolame ruoštis. Labai norime aplankyti besilaukiančius draugus ir pabendrauti. Šį vizitą planavome metus ir pagaliau suderinome. Kelionė šiek tiek užtrunka, na bet užtrukę apie tris valandas pagaliau pasiekiame kelionės tikslą Kauną, o vėliau ir Garliavą, visi išalkę ir išsiilgę pokalbių.

 

Jonukas visą kelionę gražiai pramiega, tik jau esant visai šalia prabunda ir bando man pasakyti, kad jau išalko, todėl tik įžengus pro duris, skubame pasotinti didįjį svečią. Na o vėliau įsitaisome visi ant minkštučių fotelių ir kalbamės apie nėštumą, vaikučių auginimą ir šiaip gyvenimą.

 

Jonukas dalyvauja pilnavertiškai pokalbyje, nes kažkodėl nei 21, nei 22 valandą miegoti nesinori. Mes keliame taures už Jonuko šimtadienį ir linkime toliau augti tokiam stipriam.

 

Taigi mažiukas, užmigęs po 22 valandos, prabunda prieš 24 valandą, tačiau pavalgęs vėl ramiai užmiega. Šiek tiek neramus visą vakarą, tai spėju kad tiesiog nespėjo susipažinti su nauja vieta. O mes tęsiame pokalbius ir toliau. Man išlyla dilema, ar eiti miegoti su Jonuku, ar dar pabendrauti ir nugali noras dar pabūti ir išnaudoti visą laiką bendravimui.

 

Pirmą kartą po ilgos pertraukos nueinu miegoti 3 valandą ryto su tikėjimu, kad ryte Jonukas leis man šiek tiek ilgiau pamiegoti.

 

Štai koks tas ŠIMTADIENIS, kaip ir visos praėjusios 100 dienų:

su daug įspūdžių,

su daug aplankytų vietų,

su daug iššūkių,

su daug laimės ir džiugių akimirkų,

su daug kalbėjimo,

su daug nuostabos,

su daug juoko,

su daug stiprybės,

su daug mažyčių nuodėmių ir

su daug meilės bei šilumos.

 

AČIŪ, JONUKAI, KAD ESI! Nenustosiu tau dėkoti už viską, ką mums duodi.

 

Nuo MK redakcijos: Visada liūdna, kai kas nors baigiasi, tačiau tuo pačiu kas nors prasideda iš naujo. Dar kartą dėkojame Gintarei už dienoraštį, jos vyrui už kantrybę bei mažajam Jonukui, kad buvo su mumis, kad dalinosi savo kasdienybe visas šimtą dienų. Labai tikimės, kad jūs mūsų nepaliksite ir toliau pranešite, kaip jums sekasi augti. Sėkmės! 


Projektą "100 dienų su Huggies" rėmė HUGGIES NEWBORN sauskelnės!


 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimi

gintarerei gintarerei 18. Sep 2012, 11:03

aciu labai Jums visoms už sveikinimus 😀

31. Aug 2012, 23:56

Ir Igniukas spaudžia dešinę Jonukui 😀 Būkit sveiki, aukit dideli - daug daug Jums naujų atradimų 😉 Labai lauksime naujienų iš Jūsų - sėkmės 🌷

ausryte12 ausryte12 30. Aug 2012, 22:02

Sekmes Jonukui ir toliau, kad augtu toks didelis ir stiprus vyrukas!!! Buvo be galo idomu skaityti jusu dienorascius, jie manau tik ka iskeptoms mamytems suteike daug naudingos informacijos. Sekmes jusu seimynai!!! 🌷 🌷 🌷

30. Aug 2012, 21:55

sveikinimai Jonukui 🎉 🌷

30. Aug 2012, 19:02

Su šimtadieniu sveikiname ir mes 😘 🤗 Ir toliau aukite sveiki, stiprūs ir laimingi 😀 🤗 🌷 🌷 🌷

30. Aug 2012, 13:36

sveikinam pipira su simtadieniu 🎉 🌷

gintarerei gintarerei 30. Aug 2012, 13:18

pasistengsime 😀 aciu Jums 😀

gintarerei gintarerei 30. Aug 2012, 13:18

mano irgi tokia pati nuomone, kad vaikams augti kartu visada geriau 😀 kol kas dziaugiames Jonuku zirniuku, ir galbut kokio pirmo gimtadienio proga pamastysime rimciau apie sesytes ir broliukus 😀

30. Aug 2012, 12:46

laikas bega negailestingai, Gintare, buvo labai malonu skaityti Tavo dienorasti ir stebeti Jonuko augima. Tikiuosi ir toliau mus dziuginsite graziais rasiniais ir foto. Sekmes Jusu seimai 🌷

gintarerei gintarerei 30. Aug 2012, 12:35

puikus palinkejimas 😀 aciu 😀

30. Aug 2012, 10:35

Aukit sveiki ir laimingi! 🌷 😀

gintarerei gintarerei 30. Aug 2012, 09:56

na kad tos kantrybes man su Jonuku nelabai prireike 😀 daugiau gal stiprybes prireike, nes maziukas kai verkdavo naktimis del pilvuko manes tai neisvesdavo is kantrybes, o apimdavo neviltis, kad niekuo negaliu padeti maziukui ir pasidarydavo labai liudna, todel daugiau stiprybes prireikdavo 😀 tikiuosi taip ir toliau bus!

gintarerei gintarerei 30. Aug 2012, 09:55

na mus kankino tas pilvukas pora menesiu, bet kazkaip atrasdavau jegu ir laiko parasyti dienorasti, nors kartais ir ne kokios nuotaikos budama ir budama labai pavargus ir kartais net per prievarta 😀 bet dabar dziaugiuosi, kad tai dariau 😀

gintarerei gintarerei 30. Aug 2012, 09:54

aciu kad sakitet ir aciu us grazius linkejimus 😀

gintarerei gintarerei 30. Aug 2012, 09:54

na man atrodo idomi kiekviena smulkmena Jonuko kasdienybes, turbut tik mamos tai supranta 😛 ir aciu labai uz komplimentus, man buso malonu rasyti 😀 ir taip, seksiu ir toliau kaip Jus augate ir pasistengsiu priminti apie mus ir parodyti kaip augame mes toliau!

30. Aug 2012, 09:53

vienas malonumas buvo skaityti si dienorasti 😀 sekmes jums ir aukit sveiki😀

gintarerei gintarerei 30. Aug 2012, 09:52

aciu labai 😀

30. Aug 2012, 09:49

Su simtadieniu, linkime ir toliau augti tokiam graziam ir isdykusiam. O teveliam linkim daug kantrybes 😀

30. Aug 2012, 09:45

aukit diduciai ir sveikuciai😀

30. Aug 2012, 09:42

didžiausi sveikinimai 😉 aš dukrytės 100 dienų prisimenu su siaubu ☹ kaip mano sesė sako, normalią veido išraišką pamačiau po 3 mėn, nes pastoviai vos ne verkdavo, kankino pilvukas ir niekas nepadėjo ☹ džiugu, kad Jums užtekdavo jėgų dar ir rašyt dienoraštį 😉

1 2