Mamos patirtis: Mes jau išbandėme sauskelnes Huggies® ir nenusivyliau!

20. Dec 2013, 12:07

Ilgai lauktas mažylis pripildo namus džiaugsmu ir nemažu rūpestėliu. Ypač jei jis jums yra pirmas. Man sūnelis yra pirmasis, todėl susiduriu su nemažais rūpestėliais. :)

Mažasis su Huggies sauskelnėmis susipažino būdamas 3 savaičių. O man, mamai, teko susidurti su nemažu iššūkiu - sauskelnių keitimu... Šiuo atveju pasitarnavo juostele, kuri pakeičia spalvą, kai sauskelnės būna pilnos.

Speciali kišenėlė taip pat buvo mums vertinga, ne taip prabėgdavo pro sauskelnes ir mažasis neišsidirbdavo. Man labai patiko lipdukai, kurie limpa bet kurioje vietoje. kol nebuvo nukritusi virkstelė su kitomis sauskelnėmis tekdavo pavarkti... Sauskelnių medžiaga yra švelni ir minkšta.

Nesudirgino mažyliui odelės, išbėrimų neatsirado. Manau, kad ir vėliau naudosiu šitas sauskelnes. Sauskelnių paveikslėliai tikrai nuotaikingi, šiuolaikiški. Bet manau, kad galėtų būti ir su kitais Mikės Pūkuotuko personažais.

Sauskelnių pačiai dar neteko pirktis, nes vis dar sulaukiam iš svečių dovanų :). Bet manau, kai reiks pačiai įsigyti pirksiu jas prekybos centruose.

Išbandžiusi šias sauskelnes likau nenusivylusi. Tad mamos bandykit ir liksit patenkintos. :)

Šią žiemą Huggies® pristato patobulintas sauskelnes naujagimiams!

Mažyliui, kuris tik išvydo pasaulį, būtina ypatinga priežiūra, rūpestis ir švelnumas. Kasdien mūsų laukia siurprizai vaiko vystymosi procese, todėl specialios sauskelnės naujagimiams Huggies® Newborn – tokios patogios, švelnios ir minkštos, turinčios unikalias savybes – drėgmės indikatorių ir kišenėlę, kuri saugo nuo pratekėjimų.

Mūsų pati švelniausia apsauga!

20131107141641-24848.jpg

Naujos Huggies® Newborn suteikia daugiau komforto naujagimiui, nei anksčiau.

Specialus drėgmės indikatorius sauskelnėse Huggies® Newborn nusidažo žalsva spalva, kai sauskelnės sušlampa ir metas jas keisti! Naujagimiui ypač svarbu likti sausam. Kūdikio oda labai jautri ir linkusi į sudirginimą, todėl drėgmės indikatorius yra labai svarbus padėjėjas tėvelių kasdienybėje – juk nuo šiol jie žinos, kada reikia keisti sauskelnes, kad mažylis visuomet liktų sausas.

Dar viena svarbi ypatybė naujose Huggies® Newborn – speciali kišenėlė vidininiame sluoksnyje, kuri apsaugo nuo skystų išmatų nutekėjimo nugaros srityje.

Naujose Huggies® Newborn – nauji, patobulinti lipdukai! Jie tvirtinami visame sauskelnių paviršiuje, tai padeda joms geriau prigulti prie mažylio kūnelio; be to, galima reguliuoti jų dydį, atsižvelgiant į mažojo pilvuko dydį.

Huggies® Newborn sukurtos iš unikalių, minkštų, „kvėpuojančių“ medžiagų.

Išorinis sauskelnių sluoksnis yra iš 100% medvilnės, kurios dėka jos ypatingai tampa švelnios ir minkštos.

Huggies® Newborn yra dviejų dydžių:

- nuo 2 - 5 kg

- nuo 3 - 6 kg

Sauskelnės papuoštos mielais piešiniais su Disnėjaus herojais – Mike Pūkuotuku ir Tigru.

Pakuotės spalva yra švelnių pastelinių tonų, kas teikia malonius pojūčius mamoms ir tėčiams.

Ieškok geriausiose parduotuvėse Lietuvoje!

Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

20131107142804-15245.jpg