VIDEO: Svečiuose pas "El Fuego" atlikėją Paulių Bagdanavičių

01. May 2019, 12:45 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Dainininko, grupės “El Fuego" nario Pauliaus Bagdanavičiaus šeima gyvena laukimu. Tądien kai lankėmės Pauliaus ir Linos namuose, iki  numatyto gimdymo buvo likusiuos trys savaitės. Pora sutaria, kad visuomet norėjosi dviejų vaikų, na o kaip bus vėliau - kaip Dievas duos:)

Į klausimą, koks Paulius tėtis, Lina tik šypteli: "Dar reikia paieškot tokių tėčių kaip jis. Labai myli vaikus. Ir valgyt žino, kaip pagaminti, ir kaip aprengti".

Na o paprašytas pagroti Paulius mielai tai padaro ir dar uždainuoja. Jo darbo vieta - visai greta svetainės, o muzika (ne bet kokia) namuose skamba gana dažnai.

Nors namie serenados žmonai neskamba, Bagdanavičiai džiaugiasi, kad darnioje ir vis gausėjančioje šeimoje šiemet švęs jau penktąsias vedybų metines.

"Būsiu tas tėtis, kuris neišrinks vaikams kelio ir nestums specialiai į muziką. Leisiu vaikams patiems pasirinkti savo kelią", - sako atlikėjas ir priduria, kad tik pastebėjęs dukters norą ar gabumus patartų siekti kažkurioje srityje daugiau. Kol kas dukra nori šokti.

Daugiau įdomių pokalbių - video siužete.