Vejam ligas su CuraMed

Vejam ligas su CuraMed

22. Nov 2019, 12:44 LePukuota LePukuota

Seniai ką naujo testavome Mamyčių klube ir še pasitaikė proga išbandyti CuraMed naujienas, ir pačiu laiku, nes vis virusai kimba prie mūsų ir pakaitomis šeimoje vis sirguliuojame. CuraMed produktai skirti palaikyti normalią kvėpavimo takų funkciją, imuninei sistemai stiprinti.

Išbandėme keturis produktus skirtus visai šeimai. 

Pirmiausia pastilės gerklei vaikams - maisto papildas su priešpieniu, vitaminu C, be cukrų, su saldikliais, vaisių skonio, skirtas 3-10 vaikučiams. Mano vaikai labai noriai sučiulpė šias pastiles ir vis prašė dar, bet rekomenduojama vartoti nuo 3 iki daugiausiai 5 pastilių per dieną.

CuraMed pastilės gerklei citrinų skonio skirtos suaugusiems ir vaikams nuo 11 metų, jų galima suvartoti iki 10 pastilių per dieną. Šiose pastilėse taip pat yra priešpienio, vitaminų C, B3 ir D3. Man jos tikrai patiko, raminančiai veikia gerklę kai skauda, bet nėra aštraus skonio. 

Gerklei nuraminti ir kūnui sušildyti skirti dviejų skonių karšti gėrimai. 

Serbentų, spanguolių ir mėtų skonio mano favoritas, labai malonaus skonio, mėtos kartu ir vėsina ir šildo. Gėrimas su vitaminu C ir augaliniais ekstraktais pasižymi poveikiu kvėpavimo takams ir imunitetui. Paprasta paruošti - granules tereikia užpilti karštu vandeniu ir išmaišyti.

Citrinų, imbiero ir medaus skonio - tradicinio skonio mėgėjams, mano vyrui labai patiko. Taip pat skirtas kvėpavimo takams, gerklei ir imuninės sistemos palaikymui. Galima vartoti iki 3 paketėlių per dieną, tačiau nerekomenduojama vaikams, besilaukiančioms ir maitinančioms moterims.

Man labai patiko ir tai, kad CuraMed produktų pakuotės yra patogios, pateikta visa reikalinga informacija, kaip vartoti, kokios sudedamosios dalys. Dėžutės žaismingos, vaikai vien pamatę karvutę ir pieną norėjo parauti pastilių. Rekomenduojame visa šeima išbandyti šiuos norvegiškus papildus nuo peršalimo ir Ačiū CuraMed bei Mamyčių klubui!