VASAROS GIDAS. Pramogos Nepriklausomybės aikštėje.

VASAROS GIDAS. Pramogos Nepriklausomybės aikštėje.

31. Jul 2019, 22:03 Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis

Gedimino pr. 53, Vilnius

Lietuvos Nepriklausomybės aikštė yra pavadinta 1990m. kovo 11d. atminti. Ar tai lankytinas objektas ir vilniečiui? Apie miesto svečius nė nekalbu, čia apsilankyti tikrai įdomu, bet ir vilniečiai jau turėtų pajusti šią atgimstančią vietą.


Pirmiausia tai istorija apie kovo 11, kurią reikia papasakoti vaikams. Antra tai smagu atidžiau apžiūrėti Seimo rūmų bei Martyno Mažvydo bibliotekos architektūrą.

Antra tai be galo smagu, jog aikštėje gausu suoliukų, o vakarais ištuštėjus čia galima labai smagiai pavažinėti dviračiu ir paspirtuku.

Trečia tai čia yra labai šaunių vietų pavalgyti. Ledus ar kavą visuomet perkam šalia esančiame kioskelyje arba bibliotekoje esančioje kavinukėje.

O jei jau norim papietauti, tai nepakeičiama yra ukrainiečių maisto kavinė, kurią labai rekomenduojame.

Ketvirta tai esant dideliems karščiams, su vaikais galima užeiti į biblioteką ir ne tik ją apžiūrėti ar išsirinkti knygą, bet ir pažaisti žaislotekoje. Čia vėsu, gera, o dar kiek žaidimų ir veiklų!!!


Ši miesto dalis mums labai patinka, nes čia visuomet yra ką veikti, o ir žmonių kur kas mažiau nei, sakykim, Katedros aikštėje.
Rekomenduojam miesto svečiams ir Vilnių iš naujo atrandantiems vilniečiams :)