Vaiko gimtadienio idėjos lauke

Vaiko gimtadienio idėjos lauke

21. Aug 2020, 12:30 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Ko gero, suorganizuoti gimtadienį vaikui vasaros metu yra vienas lengviausių dalykų. Juk tokiu metų laiku galima šventę organizuoti lauke, prie ežero ar prie jūros. Tad štai vaiko gimtadienio idėjos, kurios vasaros metu leis linksmai praleisti laiką gamtoje.

Vandens pramogos

Rasti vandens telkinį Lietuvoje tikrai nėra sunku. Čia galima pamatyti tiek upę, tiek ežerą, o pajūrio gyventojams net jūrą!

Jei orai džiugina ir kepina, galima sugalvoti ir įvairių pramogų vandenyje (žinoma, svarbiausia saugumas!). O jei orai kiek vėsesni, vistiek neverta atmesti šio varianto, nes laikas gamtoje – neįkainojamas. Pasiimkite maisto, gėrimų, vaikiškų dekoracijų ir keletą žaidimų (kamuolį, raketes, vandens šautuvus ir t. t.). Garantuojame gerą laiką!

Jodinėjimas žirgais

Jodinėjimas žirgai – tai labiau vaiko gimtadienis su šeima. Tai jaukus, arti gamtos ir, tuo pačiu, aktyvus laisvalaikis, kuris labiausiai patiks gyvūnų mylėtojams. Tačiau įvairiuose miestuose organizuojamos pramogos ir kartu su draugais, kur vaikai mokinami atsisėsti ant žirgų, jodinėti kartu su draugų kompanija. Tad tai tikrai įdomus ir net, galima teigti, edukacinis gimtadienis.

Nuosavas namas

Jei turite nuosavą namą, sodybą ar kitą nuosavą plotą, galite užsisakyti gimtadienį dėžutėje. Tai visų tėvų džiaugsmas, nes gavus tokią dėžutę, nereikia rūpintis gimtadienio žaidimais ar užduotimis, nes visos mįslės, užduotys, galvosūkiai bus dėžutėje! Taip pat namuose galite veikti, ką norite! Užsisakyti batutą, žaisti įvairius žaidimus, prisipilti baseiną ir t. t.

Nuotykių parkai

Tikriausiai pagalvojus apie gimtadienį gamtoje, nuotykių parkai yra pirma mintis šaunanti į galvą. Taip, tai išties įdomi, aktyvi pramoga, kuri patiks ir mažiems, ir dideliems, o nuotykiai truks visą dieną! Tiesa, net pasibaigus pramogoms, galite likti nuotykių parke, užsisakę pavėsinę ar staliuką parke. Čia pat galima susiorganizuoti ir jaukų pikniką.
 
Zoo parkas

Lietuvoje šiuo metu yra net keli zoologijos sodai – vieni didesni, kiti mažesni. Tačiau visi suteiks džiaugsmo Jūsų atžaloms. Kai kurie zoo sodai net siūlo gimtadienio programas su animatoriais, vaišėmis ir kt. O štai Raubonių zoo parkas, šalia siūlo aplankyti ir Dino parką, kuris vaikams atims žadą!

Tai – TOP 5 vaiko gimtadienio idėjų variantai, kurie nepaliks abejingų. Išbandykite juos ir pamatysite, kaip vaikams jie patiks! Juk vaikų džiaugsmingi veidai nemeluoja!