Vaiko gimimas – paskata verslauti?

Vaiko gimimas – paskata verslauti?

10. Jan 2012, 08:00

 

Dovilė Todorovė, vieno iš bankų verslo vadybininko asistentė Šiauliuose, šiuo metu mėgaujasi motinystės atostogomis. Veikli moteris prasitaria, kad tai ne vienintelė jaudinanti patirtis šiuo metu, laukiama dar vienos – pirmojo verslo!

 

Tiesą pasakant, apie nuosavą verslą negalvojau. Vyras vis pasvajodavo apie nekilnojamojo turto nuomos verslą gimtojoje Bulgarijoje. Taigi pagrindinis inciatorius imtis veiklos – mano vyras. Esu baigusi rinkodaros bakalaurą bei nekilnojamojo turto valdymo ir vertinimo magistrantūrą, be to, turiu puikios darbo patirties – viename banke dirbu verslo vadybininko asistente. Taigi, verslas man nebuvo visiškai tamsus miškas.

 

Būdama vaiko priežiūros atostogose perskaičiau nemažai verslo knygų, taip pat dalyvavau „Verslios Lietuvos“ ir „Startup“ konferencijose. Tai įkvėpė ir skatino nors bandyti sukurti mažą verslą.

 

{smallpic:1}

 

Visas straipsnis: www.bznstart.lt

 

1

 

 

Dėmesio! Jei ir Tu turi įdomią verslo idėją, kurią ruošiesi įgyvendinti arba jau įgyvendini - papasakok mums. Gali laimėti kelis žurnalo "Bzn Start" numerius ar net prenumeratą.