Unikalų magnio aliejų išbandys 5 mamos

Unikalų magnio aliejų išbandys 5 mamos

21. Aug 2017, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Pristatome GERA KARMA™ Magnio aliejų Zechstein Inside® 31% – aukščiausios kokybės, greito įsisavinimo ir maksimalaus potencialo magnio papildą. 

Ar žinojote, kad daugumoje Europos šalių, tarp jų ir Lietuvos, gyventojai suvartoja mažiau magnio, negu rekomenduoja Pasaulio sveikatos organizacija? Kaip teigia JAV sveikatingumo asociacija – net 57% šalies gyventojų gauna mažiau magnio su maistu, nei rekomenduojama.

Kas yra magnio aliejus?

Iš tiesų, tai nėra aliejus, tačiau dėl didelės koncentracijos natūralaus Magnio – šis tirpalas įgauna aliejaus konsistenciją ir visame Pasaulyje šį produktą priimta vadinti Magnio aliejumi (Magnesium Oil).

GERA KARMA™ Magnio Aliejus Zechstein Inside® yra vis labiau populiarėjantis produktas, turintis neįtikėtiną naudą organizmui. Magnio aliejus yra naudojamas per odą, taip jis nepatenka į virškinimo sistemą, o keliauja tiesiai į ląsteles-kraujotaką. Būtent purškiamas-transderminis magnis yra ypač lengvai apsorbuojamas ir iš karto patenka į organizmo ląsteles. Jis tinka sportuojantiems, taip pat pesiskundžiantiems dažnu galvos skausmu bei stresu. Magnio purškiklį gali naudoti vaikai, nėščiosios ir maitinančios, tinka diabetikams, veganams ir vegetarams – tai 100% natūralus produktus, neturintis jokių alergenų.

Kaip yra išgaunamas magnio aliejus?

Magnio aliejus (MgCl2 – Magnio chlorido heksahidratas) yra išgaunamas iš Šiaurės Europoje esančios Zechsteino jūros, kur esantys klodai per milijonus metų sukaupė milžiniškus kiekius magnio chlorido, kuris yra natūralus, be priemaišų, sunkiųjų metalų ir pramoninių teršalų. GERA KARMA™ Magnio Aliejus Zechstein Inside® yra išgaunamas iš senovės šaltinio – Zechsteino jūros – geologinio darinio šiaurės Europoje, susidariusio vėlyvojoje Permo eroje. Daugiau nei 250 mln. metų mineralai glūdėjo pasislėpę giliai Zechsteino jūros kloduose, apsaugoti nuo aplinkos poveikio. Mūsų Magnis išgautas iš 250ml. senumo požeminės Zechsteino jūros yra ypač grynas, apsaugotas nuo teršalų, be jokių papildomų priedų.

Magnio privalumai, bei nauda organizmui

Magnis itin svarbus mūsų organizmui, kadangi dalyvauja net 300 esminių biocheminių organizmo reakcijų procesuose. Dėl magnio trūkumo, pastebimi pokyčiai bendroje organizmo būklėje, ypač širdies ir kraujotakos sistemoje, nerviniuose mazguose ir audiniuose.

  • Magnio aliejus lengvai įsigeria ir yra pasisavinamas organizmo ląstelių, jis nesukelia jokio šalutinio poveikio tiems žmonėms, kurie negali su maistu ar per burną vartoti didelių magnio kiekių.
  • Magnio aliejaus naudojimas padeda atstatyti sutrikusios magnio kiekius organizme.
  • Magnis yra tiek pat svarbus, kaip deguonis ir vanduo – jis prisideda prie daugybės ląstelinių procesų.
  • Daugybė žmonių kenčia dėl magnio trūkumo, kadangi nesuvartoja pakankamai šį mineralą turinčio maisto.
  • Jei dažnai jaučiate troškulį, tai yra vienas pirmųjų signalų, nurodančių, jog organizme yra per mažas magnio kiekis. Jei dažnai jaučiate troškulį, tai nereiškia, jog organizmas dehidratuoja – dažnai jums trūksta magnio.
  • Magnis padeda lengvesnei kalcio absorbcijai, raumenų veiklai.
  • Klinikinių tyrimų metų, Cardiffo universiteto mokslininkai nustatė, jog magnis yra ypač lengvai absorbuojamas per odą, taip ląstelės greičiau aprūpinamos magniu, kadangi aplenkia virškinamąjį traktą.

Magnis svarbus daugiau nei 300 fermentinių reakcijų organizme, kuriose dalyvauja kaip kofaktorius. Jeigu dažnai jaučiate įtampą raumenyse ar mėšlungį, tai taip pat vienas svarbesnių ženklų, jog jums trūksta magnio. Mineralas stabilizuoja cukraus kiekius kraujyje, svarbus širdies ir kraujotakos sistemai, hormonų veiklos reguliavime, emocinio ir fizinio streso reguliavime, nuotaikų kaitai.

Naudojimas

20170816141953-85597.jpg

Magnio purškiklis puikiai tiks tiems, kas suvartoja nepakankamą kiekį pilno grūdo patiekalų, žalių salotų, riešutų. Naudojant magnio purškiklį, magnis ypač greitai patenka į organizmą, todėl jį lengvai pasisavina ląstelės. Per dieną rekomenduojama naudoti nedaugiau kaip 20 įpurškimų, kad gauti rekomenduojamą magnio paros normą. Rekomenduojama magnio aliejų naudoti ryte ir vakare po dušo, įmasažuojant į odą (pilvą, rankas, kojas, pėdas, šlaunis, nugarą, krūtinę), kol odos poros atsidariusios.

Naudojant pirmą kartą pajausite dilgčiojimą – tai natūralus jausmas parodantis, jog organizme trūksta magnio, todėl svarbu netepti magnio aliejaus ant kątik nuskustos odos, taip pat venkite suskeldėjusios ir ypač sausos odos. Daugiau riebalinio audinio turinčiose vietose dilgčiojimas jausis silpniau. Panaudojus magnio aliejų ant odos liks plonas sluoksnis magnio, kuris turės balkšvą atspalvį. Jį galite nuvalyti rankšluosčiu arba nuplauti vandeniu, tačiau svarbu leisti bent 30 min magnio aliejui įsigerti į odą.

Taip pat, magnio aliejų galite panaudoti ant drėgnų plaukų lengvoms garbanoms gauti – aliejus suteiks purumo, tinka visiems plaukų tipams. Efektas bus panašus, kaip išsimaudžius jūroje.

Daugiau informacijos rasite:

www.gerakarma.com

www.facebook.com/gerakarma/

Atrinkome 5 testuotojas: Sunlinee, Lina_baj, Raudona braškė, Krisliukas, Mergaiciukas

Laukite siuntinuko ir e-laiško :)

 
Sonrisita Sonrisita 21. Aug 2017, 22:35

Sveikinimai 😀 Įdomu bus sulaukt atsiliepimų 😀

RenataŪselienė RenataŪselienė 21. Aug 2017, 17:45

Didžiausi sveikinimai 🌷 nekantriai lauksiu įspūdžių 😀

Mergaiciukas Mergaiciukas 21. Aug 2017, 15:18

Ačiū, nuo-sta-bu 😀
Džiaugiuosi kaip vaikas😀

Raudona braškė Raudona braškė 21. Aug 2017, 14:58

Jau nekantrauju išbandyti. Visas aprašymas skamba itin intriguojančiai 👍

lina_baj lina_baj 21. Aug 2017, 12:57

Ačiū už galimybę!

Krisliukas Krisliukas 21. Aug 2017, 12:39

Oj, kokia maloni staigmena!! Ačiū ☺🌷

Egelė Egelė 21. Aug 2017, 11:34

lauksime atsiliepimų 😀

Mamkyte Mamkyte 21. Aug 2017, 11:28

Jėga. Labai džiaugiuosi, nes kuo toliau, tuo labiau akies vokas trukčioja jausdamas magnio trūkumą.

V&A mamytė V&A mamytė 21. Aug 2017, 11:23

Sveikinimai, lauksime atsiliepimų 🌷