Jei skaniai gamini, pasidalink savo šeimos receptais ir su „Mamyčių klubu“!
Sudėtis:
6 vištos šlaunelės,
100 g cukinijos,
sviesto (cukinijos apkepinimui),
100 g ryžių,
0,5 stiklinės sultinio,
3 šaukštai pomidorų padažo,
3 šaukštai majonezo,
3 šaukštai grietinės,
prieskoniai: druska, pipirai, čiobrelių, petražolės, kardamono, muskato riešuto (pagal skonį).
Gaminimas
Išverdame šlauneles, išrenkame kaulus, virtą mėsą šiek tiek pasmulkiname. Sultinys išvirtas su visais nurodytais prieskoniais. Jį pasiliekame.
{pic:1}
Nusilupame cukiniją, ją supjaustome kubeliais ir dedame į įkaitintą keptuvę su sviestu, pakepiname, vėliau supilame vištieną. Viską patroškiname, pilame išvirtus ryžius.
{pic:2}
Susiplakame padažą: pomidorų padažas, majonezas, grietinė, gerai išsukame ir supilame sultinį. Visą padažą supilame ant troškintos vištienos. Dar viską troškiname 10 minučių. Vietoj ryžių galima dėti virtas pupeles arba konservuotas. Labai skanu.
{pic:3}
Skanaus!
Mama Milda (mildute)
dekui didziulis 😀
wa cia tai juokas, wertas konkurso nugaletojo wardo 👍
turetu but skanu😀
Mmm....kaip skaniai atrodo 😍 pasaka 😀 Ačiūū!! 😉
senas bet geras receptukas 😀
Labai įdomus receptas, būtinai išmėginsiu. Tik aš nemėgstu cukinijos, tai jas pakeisiu morkomis
na gal ir nieko 😉
o kaip skaniai ir idomiai atrodo 👍