Tobulos musu seimos atostogos,kokiu noretume,kai jos ateis

Tobulos musu seimos atostogos,kokiu noretume,kai jos ateis

24. Aug 2016, 12:38 saulelydis123 saulelydis123

"Visi mes turime galia teikti laime- klausydami, stebedami,padedami"

20160824111842-45088.jpg

Jau rugpjuti mes,teveliai, su vaikais pasikalbame apie tai ,kokiu atostogu noretume kitais metais ,kokios mums atrodo jos tobuliausios. Ir visada vienbalsiai nutariame,kad nuostabiausios atostogos tokios,kai esame kartu-nesvarbu,kur,bet svarbu drauge.Atostogos,kai nereikia niekur skubeti,atostogos,kai megaujiesi ir dziaugiesi kiekviena minute is sirdies.  Ir ne tik...

Tobuliu tobuliausiai butu dar tada,kai ne tik pats dziaugiesi,bet ir nudziugini kita. Kiek daug yra vaikuciu,kurie del ivairiu aplinkybiu neturi atostogu - visos ju dienos vienodos. Tokie susimastymai aplanko nuolat,nes mums nesvetimas jausmas,matyti vaikucius is sudetingu seimu,musu namu durys jiems atviros ir atviros musu sirdys-dalinames viskuo ,kiek turime-demesiu, skanestu, patarimu,buvimu kartu. O dar ir i rankas pateko vienos socialines darbuotojos laiskas,kokios jos pazistamu vaikuciu svajoniu atostogos. Skaitem visi kartu ir giliai susimastem. Kai kuriu vaikuciu svajoniu atostogos yra labai labai paprastos.

            Stai vienas berniukas seniai svajoja pasivazineti traukiniu. Kas musu seimai gana daznas ivykis atostogu metu,kazkam tai svajone...

20160824114352-11636.jpg

Ir ta svajone lengvai igyvendinama.Kokia savo atostogu diena,kai vaziuosim traukiniu, mes juk galim ta berniuka pasiimti kartu- ir mums bus smagu praleist diena su nauju draugu,  ir to berniuko ispudziai isliks ilgam ilgam. Ir galbut net toliau draugautume.

20160824115025-94099.jpg

         Dar dvieju mergaiciu ir berniuko svajone nuvaziuoti prie upes ar ezero. 

20160824115301-59251.jpg

Pasimaudyti,o gal net ir pazvejoti.

20160824115437-73192.jpg

Turbut nusisypsotu daugelis ,nes neisivaizduoja savo atostogu be maudyniu ezere.Pasvajojam su vaikais kaip kitamet nuvaziuosim prie ezero ir butinai pasiimsim kartu kuri vaikuti (o gal net keleta) ,kurie labai nori prie ezero. Mes visi kartu linksmai maudysimes,zaisim zaidimus,galbut pasistatysim palapine, gaminsim maista ant lauzo. 

20160824120013-48944.jpg


Floral20160824120057-24619.jpgTikrai  tobulu tobula - svajoji matydamas daug linksmu veidu ir taip gera gera.

          Griztam prie laisko.Stai dar vienas berniukas niekada nebuvo prie juros.Daug vaikuciu nebuvo,bet jis vienas isdriso ta svajone pasakyt garsiai. Jo svajone lygiai tokia pati kaip ir musu- pasisveikinti su jura,jausti  jos bangu prisilietima,sokineti per bangas ir dziaugtis jomis, klausytis juros osimo arba....tiesiog i ja ziureti ir grozetis grozetis. Galbut kita vasara mums pavyks nuvaziuoti prie issvajotos juros. Ir mes tikrai tikrai zinom, kad vyksim ne vieni - butinai butinai pasiimsim dar viena sirdele, kuri apie tai svajoja. 

             Vel sugriztam prie laisko. Yra daug daug svajoniu,kuriu issipildymui mums nepavyktu padeti. Bet svajoti reikia,nes tai tobulos vaiku svajoniu atostogos-kartingu varzybos, papramogauti vandens parke,zygis baidaremis ir ....netgi paskraidyti lektuvu.Svajones tam ir yra,kad jos issipildytu- gal ne siandien,ne rytoj,bet butinai issipildys. 

        Mes per kitas musu seimos atostogas butinai padovanosim keliems vaikams ju svajonei issipildyma. Juk jeigu pats kazkaip planuoji atostogauti, taip lengva ir kita vaika priimti I savo atostogas, priklijuoti jo svajonei sparnus. Ir kaip socialine darbuotoja raso, tie vaikai "turetu ne tik proga pazinti pasauli, papramogauti, taciau mokytusi ir KITOKIO gyvenimo,nei iprate matyt aplink, abeceles. O tai didziausia dovana,kokia  jie gali gauti! "

        "Tavo didybe slypi ne tema,kiek Tu turi- Tavo didybe tai kiek daliniesi su kitais."

          Svajoniu atostogu taupykle kapsi-laselis po laselio. Sutaupytas svajones kita vasara butinai igyvendinsim, kad atostogu saule sypsotusi ir mums,ir toms sirdelems,kurios gales atostogauti kartu. O dabar ruosiames pasitikti rugseji,mokslo metus ir prasmingai gyvendami laukti tu issvajotu atostogu :)

                    

        

saulelydis123 saulelydis123 30. Aug 2016, 00:25 Sonrisita

ACIU ❤

Sonrisita Sonrisita 29. Aug 2016, 23:23

Kad svajones virstu realybe 😍

ACIU - esam labai paprasta seima 😀 Mes ir taip jau laimejom,nes esam laimingi. O ta laime dalinantis su kitais ji dar labiau auga. O uz si rasini didelis laimejimas butu tada,jei bent viena kita seima imtu ir pabandytu padovanot kuriam vaikuciui svajoniu atostogas.Daugeliui tai visai paprasta,nesunku-tik papildoma vieta automobilyje ir demesys, o kazkam tai issipildziusi didele svajone 😀 Vaiku svajoniu projekte Kaledoms mano vaikai taupo ir pries Kaledas renka kuriems vaikuciams dovanas,pakuoja jas su meile ir tikejimu,kad labai labai nudziugins.Bet tos materialios dovanos nors ir smagu,bet labiausia vis tiek dziugina tai kas nematoma ir rankom nepalieciama demesys,kartu praleistas laikas. Kai pradedi, nebegali sustoti -tiesiog taip gyveni,nes kitaip jau nebegali.

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 24. Aug 2016, 16:40

Nuostabus tekstas. Aš negaliu atsidžiaugti kokia šauni jūsų šeimyna, o štai dar ir tiek padedate, taip mokate dalintis su kitais.
Ir kas liečia šį konkursą, nuoširdžiai linkiu laimėti!!! 😀

floryte floryte 24. Aug 2016, 14:44

Žavi Jūsų šeima😀. O svajonės Jūsų ypač nuostabios, nes ketinate savo laime dalintis su kitais vaikais☺