Moki skaniai gaminti? Pasidalink savo receptuku ir su mumis!
Reikės:
vidutinės morkos,
saujelės poro griežinėlių,
2-3 česnako skiltelių,
2-3 vidinės vištienos file,
4-5 batono riekelių,
4-5 šaukštai lydyto tarkuoto sūrio,
kiaušinio trynio,
grietinės 3 šaukštai,
sviesto kepimui,
prieskonių: vištienos sultinio kubelio, žalumos, pipirų, lauro lapo.
Gaminimas
Visus produktus supjaustome kubeliais. Keptuvėje išlydome sviestą ir pakepiname morką, po to vištieną su česnaku ir porais, suberiame į puodą ir užpilame vandeniu (nedaug, nes turi gautis tiršta sriuba), suberiame prieskonius ir troškiname apie 20 min.
{pic:1}
Į dubenėlį sukratome tarkuotą sūrį, kiaušinio trynį bei grietinę, išmaišome. Batono kubelius pakepiname svieste ,kol apskrus. Išsitroškinusią sriubytę pertriname smulkintuvu ir kaitinant supilame sūrio-grietinės mišinį, kai užverda – nuimame.
{pic:2}
Tiekiame su batono skrebučiais, apibarstę žaluma.
Skanaus.
Jūratė Sinickienė juratux
Tikrai kaip balerina 😃 👍 Gražu 😀 🌷
kaip gardžiai atrodo mmmmmmmm
laaabai skanu aš panašiai gaminu 😉))
reiks kada
labai skani sriuba, panasia ir mes gaminam
😀
nu labai jau skaniai atrodo... meginsiu. aciu
tikrai skani sriubyte 😀 labai grazios foto,keliančios apetitą 😀
Man patinka tirštos sriubos, labai šaunus receptas😀
Hm koks gardus receptukas 👍 😀
ir dar butu super jei petrazoliu idetumete,as tai naudojau vistienos buljona su petrazolem,nes nebeturejau saldytu 😉
pagal tikraji recepta vietoj vistienos turetu buti saliero saknis,bet mums abiem nepatinka,tai darom tokia 😀
skaniai, panasia darau😉