Tebūna vaisiai ir daržovės švaresni!

Tebūna vaisiai ir daržovės švaresni!

26. Oct 2016, 23:55 Vytulka Vytulka

Mūsų šeimoje yra įprasta, kad daržoves ir vaisius valgome kasdien ir kuo įvairesnius. Labau apsidžiaugiau suteikta galimybe išmėginti naujajį Ringuvos Balance vaisių ir daržovių ploviklį. Iki šiol nieko panašaus nesu mėginusi. Tiesą sakant, tiek vaisius, tiek daržoves plaunu labai paprastai, tiesiog vandeniu.

Gavusi ploviklį, pirmiausia pradėjau domėtis, o kaip gi tuos vaisius ir daržoves reikia plauti. Geriau būčiau neskaičiusi ir neieškojusi informacijos internete....Pasidarė baisu. Aišku, aš žinau, kad tiek  vaisiai, tiek daržovės nupurškiamos, nuvaškuojamos ir visaip kitaip pagražinamos prieš patenkant joms į prekybos centrų lentynas,  bet, kad jas reikia kažkaip ypatingai nuplauti - nesigilinau. O kiek dar yra nučiupinėjamos  darbuotojų, pirkėjų.....O aš tokia nerūpestinga mama taip atsainiai tuos  vaisius ir daržoves plaunu ir vaikui kasdien duodu.

20161026234709-22364.jpg

Žodžiu, pasistačiau naująjį Balance vaisių ir daržovių ploviklį virtuvėje prie kriauklės, kad nepamirščiau juo kaskart pasinaudoti. Pati ploviklio  pakuotė pasirodė labai patogi, purškiamas ploviklis tolygiai pasiskirsto ant plaunamų vaisių ir daržovių. Etiketė patraukia akį, žalias užrašas byloja apie ekologiškumą (sudėtyje nėra jokių nitratų, tik soda ir muilažolė) Net nepagalvočiau, kad čia Lietuviška produkcija, jei nežinočiau - toks geras tas etiketės dizainas.

Papurškus ploviklio ant vaisių , nesijaučia jokio kvapo, pats ploviklis atrodo tiesiog kaip vandenukas. Smagu, kad užtenka palaikyti užpurškus ploviklį tik 30 sekundžių, nieko papildomai nereikia trinti, šveisti, užtenka nuplauti paprastu vandeniu. Tad nuolat skubančioms ir nieko nespėjančioms mamoms tai yra labai patogu. Ant pakuotės parašyta, kad dėl sudėtyje esančios muilažolės ploviklis turėtų šiek tiek putoti,  kas palengvina pasišalinti nešvarumams nuo  vaisių ir daržovių, bet man neputojo nei kiek.

20161026235100-37654.jpg

Nuplovus daržoves ir vaisius neliko jokio nei  kvapo, nei ploviklio poskonio.  Matomi nešvarumai pasišalino lengvai, o dėl visų nematomų nešvarumų - tikrai smagu žinoti, kad pasinaudojus naujuoju Balance plovikliu buvo sunaikinti ir pesticidai, kuriais nupurkšti vaisiai ir daržovės, taip pat mikrobai ir bakterijos.

Naujasis Ringuvos Balance vaisių ir daržovių ploviklis man patiko. Džiaugiuosi, kad atsirado tokia lietuviška ekologiška priemonė, palengvinanti vaisių ir daržovių plovimą, nes kažin ar man užtektų kantrybės plauti vaisius ir daržoves  labai atsakingai. O čia viskas taip paprasta: užpurškei, palaukei 30 sekundžių, nuplovei. Susinaikino tiek matomi, tiek nematomi nešvarumai ir vaisius, daržoves valgyti galima drąsiau.

Rekomenduoju ir kitoms mamytėms išmėginti šį naująjį Ringuvos Balance vaisių ir daržovių ploviklį, o Mamyčių klubui ir rėmėjams AČIŪ už  galimybę pabandyti tokį vertingą produktą.

floryte floryte 28. Oct 2016, 21:32

Bet išvaškuotiems obuoliams tokios priemonės, manau nepakaks, teks nulupti odelę.

V&A mamytė V&A mamytė 28. Oct 2016, 17:48

Labai šauniai išdėstytos mintys 🌷

lina_baj lina_baj 27. Oct 2016, 07:03

Skamba puikiai! Aš ir tik paprastai nuplaunu, bet gal reiks susigundyti ir išbandyti. Vis tik vaikai valgo.