sirguiukai ligoniukai nuo naujagimystes :(

sirguiukai ligoniukai nuo naujagimystes :(

29. Oct 2015, 11:59  ♡saldžioji braškytė♡ ♡saldžioji braškytė♡

Sveiki.. Mes nuo naujagimystes jau su didele slogyte,buvome labai smarkiai uzkime ir iki dabar dar stipriai kosame. Ligonine teko aplankyti netgi jau du kartus,nors mums tik menesiukas ;(,vakar sugryzome namo-gydemes slogyte,kosuli ir ta uzkimima..vargu vargu ir labai sunkiai bet atkimome o visa kita liko...Kankino mus labai,state kateteriuka,leido antibiotikus,gere papildomus vaistukus ir kaip nuotraukyteje matote kvepavimai vyko netrumpai laiko po kelis kartus i diena.

Sugrysiu prie pirmo karto i ligonine,tai nutiko tai,kad musu leliukas labai dusdavo valgydamas ir karta vos atgaivinome... ligonine po visu tyrimu paaiskejo kad buvo slankstelio panyrimas ir liepe nesioti apykakle kaip matosi nuotraukyteje...Aciu dievui jau viskas sugijo,dabar dar savaitele daktarai rekomendavo ja panesioti del slogytes.

O dabar ta kantrybe irvisko atlaikymas....Patikekite,tai labai buvo sunku valdytis..ligonineje istisai verkiau..prasiau vyro kad nakti galetu pasilikt prie vaiko pabuti,nes viskas jau vaidenosi,-nebegalejau akiu uzmerkti...Nebuvo kur pasupti leliuka,o jis buvo neramus,vos issireikalavau kad leistu vezima i ligonine...Taigi,musu seimoje leliukas dar daugiau demesio gavo ir dabar tesiame ta pati toliau.Viskas,zinoma,erzina aoplink,bet mes labai raminames nes leliukas viska jaucia,pradejau pati raminamus gerti ir viskas susitvarke,labai mylim ir myluojam savo aukseli.Kadangi vaikutis ramesnis ira,suspejame viska ir valgyti,ir kazka pasidaryti.:)Miegame ir pasiguldome kartu i viduriuka-juk tai brangiausia ir graziausia akimirka,uz kuria neko brangiau nera,-ji tiesiog neikainuojama.! 

Taigi,su didziausiu noru ir didziausiomis jegomis spiriames ir kovojam su tom mazom ligom uzklupusiom mazus leliukus.

01. Nov 2015, 14:28

Aciu,dabar vel ligonineje,bronhitas uzpuuole...

Liucyte Liucyte 29. Oct 2015, 16:33

Aukit sveiki! 🌷 Stiprybės! 🌷

jaldija jaldija 29. Oct 2015, 16:12

Sveikatėlės mažąjam 🌷 O tėveliam stiprybės ir kantrybės 🌷 Aukit ir stiprėkit 🌷

Loreta_K Loreta_K 29. Oct 2015, 13:08

Ojei.. Stiprybės mamytei ir didelės sveikatos abiems 😉