Šį sekmadienį - trečiasis Mamų protmūšis! MK komanda - pirmyn!

Šį sekmadienį - trečiasis Mamų protmūšis! MK komanda - pirmyn!

13. Nov 2013, 14:30 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

„Už gerą bus atlyginta geru“ –  akcija, kuri mainais už gerą laiką, kvies prisidėti prie vaikų norų išsipildymo.

Jau šį  sekmadienį Mamų radijas kviečia visas mamas atvykti į Vilniaus mokytojų namus ir sudalyvauti trečiajame mamų protmūšyje, kuriame bus tikrinamos ne tik mamų žinios, bet ir pildomos vaikų svajonės.

„Už gerą bus atlyginta geru“, - tokiu šūkiu raginama prisidėti prie vaikų svajonių įgyvendinimo, taip pat pagelbėti Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių namams.

„Kalėdos jau ne už kalnų, tad pats metas pradėti daryti gerus darbus. Renginio metu tikimės mamoms suteikti turiningą laiką, geras emocijas bei smagias dovanas, o iš jų prašysime pagalbos vaikams, kuriems jos šiuo metu reikia“, - pasakojo renginio organizatorės.

Renginio metu mamos galės išpildyti pasirinktus vaikų norus iš projekto „Vaikų svajonės“ bei sauskelnėmis ir reikiamais vaistais paremti Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių namus.

„Tikimės, kad mamos neliks abejingos ne tik protų kovoms, bet ir prašymui prisidėti prie gerų darbų. Mes darome gerą ir dovanojame smagų renginį, o mamytės tegu dovanoja džiaugsmą, jo stokojantiems vaikams“, - teigė organizatorės.

Mamų protmūšis vyks šį sekmadienį, lapkričio 17 d. 15 val. Vilniaus mokytojų namuose.

Gintarė-gintarerei subūrė Mamyčių klubo komandą, tad labai lauksime fotoreportažo ir įspūdžių, kaip ir kasmet!

MERGINOS, PIRMYN!

 

gintarerei gintarerei 13. Nov 2013, 18:40

laukiam nesulaukiam 😀 tikiuosi kad pasieksime pergale kaip praeita karta 😀

neri neri 13. Nov 2013, 16:37

sėkmės mamytės 😉