Šeimoms draugiška Palanga šeštadienį atidarė Vaikų parką

Šeimoms draugiška Palanga šeštadienį atidarė Vaikų parką

19. Jun 2012, 00:00

 

Šeimoms draugiška Palanga mažuosius bei jų tėvus pakvietė į naują šventę – šeštadienį žaismingai atidarytas Vaikų parkas, įsikūręs visai prie jūros  bei pušyno. Jame laisvalaikį mažieji galės leisti nemokamai.

 

Iki 7 metrų aukščio spalvingi jūros tematikos žaidimų įrenginiai, puikiai sutvarkyta aplinka parko atidarymo dieną į šventę priviliojo ne vieną šimtą smalsuolių.

 

{smallpic:1}

 

Šventė tęsėsi iki pat vakaro, o kad mažieji, pavargę dūkti laipynėse ar čiuožyklose, neturėtų kada nuobodžiauti, vaikus bei jų tėvus visą dieną linksmino Kar Kar šeimynos personažai, koncertavo jaunieji Palangos talentai. Vaikų parko svečiai džiuginti ir dovanomis – ledais, balionais, žaismingomis skarelėmis.

 

{smallpic:2}

 

Susirinkusiuosius pasveikinęs Palangos meras Šarūnas Vaitkus pabrėžė, jog didžiausias šalies kurortas itin laukia atvykstant šeimų su vaikais, tad naujasis parkas taps nuo polisio Palangoje neatsiejama laisvalaikio praeidimo vieta.

 

{smallpic:3}

 

„Be abejonės, norėdami į kurortą privolioti šeimas su vaikais, turime pasiūlyti pramogų ir paslaugų mažiesiems. Nėra nieko geriau, kada atvykęs svečias yra laimingas matydamas, kad jo vaikas džiaugiasi, šypsosi, pramogauja“, - sakė Š. Vaitkus.

 

{smallpic:4}

 

Kad vaikams žaisti būtų saugu, visa teritorija aptverta, čia įrengtos stebėjimo kameros, parkas apšviestas. Apželdinant parinkta ir speciali, mindžiojimui atspari žolė, jaukumą sukuria ir įrengti gėlynai. Parko teritorijoje veikia nemokamas bevielis internetas, o išalkusiuosius kviečia greta įsikūrusi vaikų kavinė.

 

{smallpic:5}

19. Jun 2012, 09:42

Šauni naujiena 😀 Jei kol atvyksime dar nebus nusiaubta, bus smagu aplankyti 😀 patinka mano Vanesytei tokios žaidimų vietos 😀