Ragaujame Moller's žuvų taukus

Ragaujame Moller's žuvų taukus

26. Sep 2016, 21:56 Vytulka Vytulka

Šiandien ryte  gavome kurjerio siuntinuką su Moller's žuvų taukais.  Labai apsidžiaugėme ir  ilgai nelaukę, vakare  išbandėme.

Ragaujame natūralaus skonio skystus Moller's žuvų  taukus.  Pradžioje paragavau pati. Patiko, nesitikėjau, kad beveik nesijaučia žuvies kvapo, skonis irgi labai švelnus. Kadangi anksčiau esu ragavusi citrinų skonio, tai galvojau, kad šie natūralaus skonio žuvų taukai  bus netokie skanūs, galvojau, kad žuvies skonis ir kvapas bus stipresni. Tikrai apsirikau, man labai patiko.

Ignas žuvų taukus ragavo pirmą kartą. Jokio spyriojimosi, raukymosi nebuvo. Mielai  ragavo ir net šaukštą nulaižė kelis kartus. Jei tik būčiau davus, išgertų ir dar. Tad vaikui irgi patiko, nors to pasakyti ir nemoka.

20160926215601-74007.jpg

Beje, Ignas labai norėjo apžiūrėti buteliuką, palaikyti rankose, užsukti pats buteliuko  dangtelį, aš to neleidau bijodama, kad gali sudužti. Teko pakovoti ir vos ne traukti buteliuką iš rankų,  kol sutarėm, kad rytoj vėl galėsim  išgerti šaukštelį žuvų taukų.

20160926215640-40719.jpg

Pats buteliuko dizainas patiko, gražus apipavidalinimas, žalia ir geltona spalvos traukia akį. Informacijos apie naudojimą ant buteliuko irgi pakankamai. Stiklinė pakuotė man iškart asocijuojasi su kokybe, bet vaikams turbūt būtų patogiau plastikinė, nes labai jau nori patys viską pačiupinėti, o kad  buteliukas sudužtų ar išsipiltų - tikrai nesinori.

Apie žuvų taukų naudą ir gerąsias savybes turbūt net neverta šnekėti, nes visi jas žinome.    Be to, papildomai jau nebereiks gerti vitamino D, nes jo yra Moller's žuvų taukų sudėtyje. Labai džiaugiamės su Ignu, kad  gavome galimybę paragauti puikių Moller's žuvų taukų ir dabar  stiprinsime  savo  imunutetus, kad žiemą nesirgtume.

AČIŪ!

Loreta_K Loreta_K 27. Sep 2016, 21:40

Mes jau paragavom, bet dar neaprašėm savo įspūdžių, šiaip patiko, bet ne visiems ! 😉

saulelydis123 saulelydis123 27. Sep 2016, 12:29

Kaip smagu Ignui 👍 Mes irgi nekantraujame sulaukti savo siuntinuko 😀