Ragaujame gardžiąsias Veri Beri juosteles

Ragaujame gardžiąsias Veri Beri juosteles

09. Sep 2016, 22:44 Vytulka Vytulka

Iš pradžių norėčiau padėkoti Mamyčių klubui už suteiktą galimybę paragauti visų rūšių Veri Beri. Tikrai  nesitikėjau, kad mane išrinks jas testuoti, todėl buvo ypatingai smagu.

Jau esu minėjusi, kad esu didelė smaližė ir diena be saldumynų man yra kančia. Retas atvejis, kad pas mus namuose nebūtų kokio skanėsto. Taip jau sutapo, kad kai gavau kurjerio siuntinuką su Veri Beri,  jo neišpakavus turėjau važiuoti pas gydytoją įprastiniam nėščiosios vizitui. Iki numatomos gimdymo datos liko dvi savaitėlės ir štai gydytoja man praneša, kad gliukozės kiekis kraujyje viršija normas.....Tad grįžus namo iškart supakavau savo saldumynų rezervus į maišiuką ir  sukišau į giliausią spintelės kampą. Teks save saugoti nuo saldumynų. Šiai dienai  tokiai smaližei kaip man, Veri Beri tapo kaip išsigelbėjimas.   Veri Beri juostelės  yra natūralios, pagamintos iš vaisių tyrės, nėra pridėtinio cukraus, gliuteno ar kitų kenksmingų priedų.  Todėl saugu valgyti ne tik suaugusiems, bet ir vaika ms. Manau, tinka ir debetikams nedideliais kiekiais bei alergiškiems žmonėms.

20160909224156-62292.jpg

Tik išpakavus siuntinuką, pirmasis prie Veri Beri pakelių puolė mūsų mažasis. Atsisėdo prie stalo ir pradėjo žaisti, dėliojo pakelius ant stalo, juos nugriaudavo ir vėl dėliodavo, žiūrėjo paveiksliukus ant pakelių, kur nupieštas obuoliukas, kur braškė, kur serbentas. Su vyru galėjom ramiai išgerti  po puodelį arbatos, nes atsirado ramių 10  minučių. Paskui jau mes pradėjome nagrinėti.

20160909224234-18998.jpg

Veri Beri pakuotė patogi, nes yra lipni juostelė, galima įsimesti į rankinę, niekas neišsiberia. Pakuotės dizainas irgi patiko, ryškus, spalvotas, iškart patraukia akį. Juostelės dailiai supjaustytos, gabalėliai vieno kasnio,  malonios tekstūros, niekas nelimpa prie pirštų, todėl, jei valgys vaikas, tikrai nesusiteps.

20160909224342-77131.jpg

Labiausiai sudomino obuolių su pipirmėte bei obuolių su cinamonu skoniai. Juostelės su pipirmėte tokios gaivios, kad atrodo, net kramtomos gumos nereikia gaiviam burnos kvapui. Labai patiko. Galbūt šiek tiek primena kiek kietesnį marmeladą, bet tai ne tas pats. Reiktų paminėti, kad visos juostelės labai kvepia, tiek braškėmis, tiek serbentais, vyšniomis, avietėmis. Juostelės labai skanios ir visi skoniai skirtingi, patiko ir Ignui, vis prašė dar ir dar, tad greitai teko paslėpti.

Vyras, kadangi šiek tiek sportuoja, o ir šiaip domimės sveika mityba, iškart pradėjo skaičiuoti kalorijas, tad jis nusprendė, kad Veri Beri galėtų būti kaip sveikas užkandis darbe ar vaikui būrelyje, mokykloje, nes kalorijų pakankamai daug  tokioje  mažoje pakuotėje.

Kitos dienos vakare sulaukėme svečiuose draugų veganų. Kadangi Veri Beri pagal sudėtį puikiai tinka veganams, nusprendėme ir juos pavaišinti šiomis juostelėmis vietoje deserto. Puikiai tiko ir patiko visiems su arbata.

Apibendrinant,  Veri Beri juostelės mūsų šeimai labai patiko, pirksime  jas ir ateityje. Manau, jos puikiai tinka tiek vaikams, tiek suaugusiems, tiek skirtinga mityba besidominantiems žmonėms. Kažkokių minusų ar trūkumų nepastebėjome.  Nebent  galėtų būti ir didesnės pakuotės pasirinkimas, jei didesnė šeima, arba vienoje pakuotėje skirtingų skonių asorti, nes visos juostelės labai gardžios.