Puikus Avon naujasis produktas

Puikus Avon naujasis produktas

27. May 2015, 14:24

Nors mano veidelis ir sausokas, kremams nesu labai išranki. Žinoma, perku tik drėkinančius ir vienintelis, kuris absoliučiai netiko buvo.. ekologiškas (!) vieno Lietuvos gamintojo kremas.

Avon produkcijos esu bandžiusi, bet labai seniai ir tai buvo dekoratyvinė kosmetika. Gal esu šiek tiek senamadiška, bet nemėgstu pirkti iš paveiksliuko :) Man reikia, pačiupinėti, pakilnoti, pauostyti (jei įmanoma)

Džiaugiuosi galėdama išbandyti naująjį "Avon Nutraeffects" kremą (o jis netgi be parabenų ir dažiklių !!!). Įspūdžiai:

Pakuotė. Sukelia prabangos įspūdį. Nustebino, jog pati kremo pakuotė stiklinė. Man tai siejasi su pačio produkto kokybe. Apskritai stengiuosi vengti plastiko pakuočių kiek įmanoma labiau. 

Kvapas. Džiugu, kad kvapas nėra pernelyg intensyvus - tai reiškia, kad dirbtinių kvapiklių nėra itin daug. Pats kvapas malonus, neerzinantis.

Pojūčiai. Labai patiko kremo pojūtis ant odos. Tokia šalta gaiva.. Želė pavidalo kremo nesu bandžiusi, bet prisipažinsiu - paliko gerą įspūdį. Užtepus neliko jokio sunkumo ar kaukės jausmo ant veido. Įsigėrė gana lengvai, neliko jokio lipnumo jausmo. 

Šalutiniai poveikiai. Naudoju nuo pat pirmos dienos kai gavau siuntinuką iš Mamyčių klubo ir Avon. Jokių nemalonių pojūčių nepatyriau. Naudoju kasdien. 

Tikiuosi šis kremas pagirdys mano jau nebe paauglišką odą.. ir gal net atjaunėsiu :)))

Beje, kaina taip pat nesikandžioja. Manau puikus kokybės ir kainos santykis. Rekomenduoju!

20150527142310-13759.jpg