Prausiam Ponią Vonią: didysis skalbimas (II)

Prausiam Ponią Vonią: didysis skalbimas (II)

02. May 2015, 00:14 LePukuota LePukuota

Vonią išprausėm, laikas įdarbinti Ponią Skalbyklę, ką mes be jos darytume... Skalbimo mašina sukasi kasdien, kartais ir ne po kartą ir ne po du, gimus vaikui, vis atsiranda neplanuotų darbų Skalbyklei... :)

20150501234432-46617.jpg

Pirmiausia nešvarūs skalbiniai atkeliauja į medžiaginį skalbinių krepšį, didžiausi jo privalumai: pralaidus orui, patogus naudoti, užima nedaug vietos, bet jame nedaug telpa, nors šiuo atveju mums nebėda - nešvarūs skalbiniai tiesiog nespėja ten užsibūti.

Noriu jums pristatyti priemones, kuriomis skalbiame drabužius, patalynę, rankšluosčius ir visus kitus skalbiamus daiktus :) Atidžiau rinktis priemones pradėjau gimus dukrai, dabar atkreipiu dėmesį į skalbiklių sudėtį, pirmenybę teikiu ekologiškoms priemonėms. Minkštiklį atradau dar visai neseniai, nes anksčiau bandyti tiesiog "riesdavo" nosį, o šis tikrai toks kūdikiškas :)

20150501235204-59313.jpg

Karaliauja Neutral skalbikliai, juos naudojam dviejų rūšių - main wash ir color wash. Švelnios sudėties, be kvapų, puikiai tinka mūsų šeimai.

Sonett Neutral skalbiklis. Ploniems audiniams, vilnai ir šilkui skalbti skalbimo mašina ir rankomis vandenyje iki 40°C. Bekvapis (sudėtyje nėra eterinių aliejų). Tinka naudoti alergiškiems žmonėms.

Frosch skalbinių minkštiklis. Papildoma skalbimo priemonė, kad spalvoti ir balti skalbiniai būtų ypač minkšti ir švelnūs. Švelnios priemonės receptūra su natūraliu migdolų aliejumi. Patikrinta dermatologų, be dažiklių ir švelnių kvapų. Ypač tinka jautriai kūdikių odai ir alergiškiems žmonėms.

Taip pat kartais naudojam čia nepavaizduotus RINGUVOS muilus, pradžioj tik su jais ir teskalbiau rankomis vaikiškus rūbelius... kol neatsirado milijono kitų svarbesnių reikalų ;).

20150502000053-77092.jpg

Mūsų skalbimo mašina SAMSUNG firmos, nei labai įmantri, nei prasta. Naudojam apie metus, kai senutę išleidom "į pensiją"... Šioje mašinoje man patinka daug kas: užima mažai vietos, telpa daug skalbinių (iki 6 kg), eco bubble funkcija, yra užraktas nuo vaikų, skamba melodija baigus skalbti, na ir pačios skalbimo programos, yra labai trumpas 15 min. skalbimas (sporto rūbams), nors dažniausiai naudoju valandos trukmės "daily wash" skalbimą.

ŠIAM KARTUI TIEK! ŠVARIŲ NAMŲ IR DAR GERESNĖS NUOTAIKOS JŪSŲ NAMAMS -LINKĖJIMUS SIUNČIA IŠPRAUSTA PONIA VONIA SU SKALBYKLE ;)