Pavasario konkursas: Laimėk prabangią dovaną namams!

Pavasario konkursas: Laimėk prabangią dovaną namams!

01. Mar 2019, 00:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Nors už lango pavasaris ir kalendorinis, tačiau jau girdisi paukščių čiulbėjimas, neilgai trukus išlįs snieguolės, žibutės, sugrįš giesmininkai ir pakvips bundančia gamta.

Tad pažadinkime pavasarį! Kviečiame dalyvauti konkurse ir komentaruose pasidalinti mintimis:

-ką jums reiškia pavasaris;

-kas labiausiai patinka ankstyvajame šio sezono laikotarpyje;

-gal turite su šeima pavasarinių tradicijų...

Vienai iš jūsų padovanosime „BERGAMMOTO SI CALABRIA“ keramikinę plokštelę su purškiamu kvapu 

Rankų darbo keramikinė plokštelė su purškiamu kvapu. Užpurškus kvapą ant keramikinės plokštelės ji pakvimpa ir pradeda skleisti kvapą. Rekomenduojama naudoti drabužinėse, spintelėse, stalčiuose, galima naudoti ir kaip automobilio kvapą. Kvapų natos: bergamotė, sandalmedis , kardamonas ir lengvas citrusas.

5dovanos.lt

Laimėtoją rinksime po savaitės, kovo 7 d.

p.s. komentarų laukelis šiek tiek žemiau

Solveiga25 Solveiga25 07. Mar 2019, 07:57

PAVASARIS...visų pirma jau ne man vienai, o mums keturiems, toks skaičius sudaro mūsų šeimyną. Labai džiaugiuosi, kad mano šeima tapo didelė, todėl ir pavasaris įgauna daug didesnę prasmę. Pavasaris pakelia nuotaiką, nes pamažu gamta atbunda po žiemos miego. Pats gražiausias metas, kai niūrią spalvą pakeičia žaluma. Tuomet ir nuotaika pasikeičia ir priverčia daugiau šypsotis. Šis pavasaris galbūt kitoks, nes mūsų šeima pagausėjo, o kuo didesnė šeima tuo smagiau.
Pavasaris man reiškia labai daug, nes pirmąjį jo mėnesį yra mano Mamytės gimtadienis. Šią dieną suprantu, kad be jos nebūtų ir manęs. Todėl pirmiausia man pavasarį pražysta mano mamytė, kurią labai myliu. Kita labai svarbi proga, tai mano vyro gimtadienis, kuris irgi vyksta pavasarį. Tad prasidėjus pavasariui imu galvoti , kaip gi jį nustebinti. Na, o pati smagiausia pavasario tradicija , tai Šv. Velykos. Kuomet marginame ne tik kiaušinius, bet ir spalviname namus ryškiausiomis spalvomis. Na,o šį pavasarį norisi, kad ne tik gamta nubustų, bet ir mano mintys išsivalytų, nes galbūt šiek tiek pervargau, todėl ne viskas taip ir džiugina. Šį pavasarį atsiskleisiu ir savo kūryboje, tikiuosi, kad tai padės prasiblaškyti nuo pastovios rutinos. Tad vykime niūrias mintis po žiemos ir pasitikime pavasarį su šypsenomis veide 😀 .

jaldija jaldija 07. Mar 2019, 02:26

Neįmanoma nelaukti pavasario.
Taip gera stebėti atbundančios žiemos požymius.
Upės ir upeliai garmėdami neša ledus ir tirpstančio sniego likučius.
Nuo stogų nutįsta varvekliai.
Pirmosios pavasario gėlytės, kartais net iš po sniego, iškiša savo gležnus žiedelius.
Ar girdėjote kada nors pavasarinę žiemojančių zylučių giesmelę.
Ar stebėjote parskrendančių paukščių pulkus.
Džiugu ima darytis širdyje ir oras ima kvepėti pavasariu.
O namuose imame ruoštis gražiausioms pavasario šventėms.
Rikiuojame darbelius Kaziuko mugei.
Ieškome naujo blynų recepto užgavėnėms.
Na ir be abejo imame galvoti kaip dažysime kiaušinius ir puošime namus Velykoms.
Visa tai kartu sudėjus sakome: pavasaris nuostabus metas.
Pilnas atgimimo ir laukimo.

Gintarep Gintarep 06. Mar 2019, 21:26

Dievinu pavadarį nes jis turi Kaziuko mugę, kuriai su dukrele ruošiamės visus metus, būna šv. Velykos, kurias mėgstame švęsti kokioje nors šalyje , dar būna tetuko, močiutės, senelio gimtadieniai, mano vardadienis , palangės užkimštos sejinukais_augaliukais, kurie pavasario gale iškeliauka į šiltnamius ar tiesiai į dirvą, dar būna vaikui daug įvairiausių konkursų, nss vaikas būna daug ko išmokęs ir gali konkuruoti..
Galų gale po pavasario ateina dar dieviškesmis laikas _vasara, kuomet anot vaiko nėra ką daryti... Oi, dar nepaminejau, kad pavasarį einame į įvairiausius žygius, šiuo sezonu geriausia žygiuoti, nes būna nei per šalta, nei per karšta ir gamta šviežia kvapni, spalvinga, net paukšteliai per garsūs, žodžiu šis metų laikas - vertas dailininko teptuko...

irmantaite irmantaite 05. Mar 2019, 09:30

Pavasaris tai nuostabusis prabudimo metas, daugiau tokios skaidrios smagios šviesos, paukščių garsų, švelnių spalvų gamtoje, nematomo virpėjimo ore. Mums tai teikia daugiau džiaugsmo, daugiau buvimo lauke, daugiau vakarinių pasivaikščiojimų ir šėliojimų žaidimų aikštelėse. Dar su pavasariu pasipila gimtadieniai, tik spėk sveikinti draugus ir artimuosius. Viena iš mūsų pavasarinių tradicijų tai apsilankymas Kaziuko mugėje. Man labai patinka tas mugės šurmulys, kvapai, verbų grožis, barankos ant praeivių kaklų, neerzina net žmonių minia. Nuostabus reginys ir pažįstamų, draugų susitikimo vieta 😀

Kristina B. Kristina B. 05. Mar 2019, 08:55

Oi, pavasarį aš atsigaunu 😀 puošiame namus medžio šakelėm ir laukiam, kol jos išsprogdins savo lapelius, einam pasivaikščioti po balas, švenčiam mamos gimtadienį - visada važiuojam į kokį nors baseiną, šįmet planuojam ir naujovių - pasodinsim eglutę ir įkelsim inkilą į medį 😀 Laukiu kiekvienos dienos, nes būnu taip išsiilgusi to šiltesnio oro ir saulės spindulėlio.. vėl parsivedu vaikus iš darželio pėsčiomis, vėl galima keliauti į parkus ir miškus.. vėl atgyju ir imu skleisti lapus.

Vilma123 Vilma123 04. Mar 2019, 07:22

Pavasaris, tai periodas, kai gamta po gilios ziemos atbunda ir pradeda is naujo skleisti savo ryskius zalius lapelius, zalia zole, pumpurus, pauksciu giesmes ir po truputi sylanciu oru. Taip pat ir mes, zmones, atbundam po ziemos ir kimbam i darbus ruostis tolimesniems sezonams.
Ankstyvame sio sezono laikotarpyje labiausiai ir nekantriausias laukiamas dalykas yra pirmagimis. Tokiame graziame periode su atbundinejancia gamta, sugryztanciais pauksciais gausime ir mes savo mazaji "paukstuka" jau visai visai greit.
Pavario periode turime ir tradiciju, kaip zibuciu rinkimas, "kaciuku" ieskojimas ir ju pasigrozejimas, gimtadieniai ir greitai pasipildantis dar vienu svarbiu gimtadieniu musu seimai.

Dovilė 1991 Dovilė 1991 03. Mar 2019, 19:47

Man pavasaris asocijuojasi su visko pradžia! Lyg sukauptus sunkumus nusimeti nuo pečių! Kartu su gamta bunda gera nuotaika! Aktyvumas! Noras stebėti pokyčius gamtoje, klausytis lyg ir primirštų paukščių balsų! Įkvėpti to bundančio pavasario kvapo ir suprasti, kad žiema jau traukiasi! Aišku daugiau praleisti laiko lauke! Išsivaryti dviračius! Ir palakstyti kartu su vėju!

LePukuota LePukuota 03. Mar 2019, 17:58

Pavasaris man gražiausias metų laikas, kai pilkumą keičia žaluma ir skleidžiasi daug žiedų, kvapų, skamba besiporuojančių paukštelių klegesys. Pavasaris, kai laikas keisti garderobą, apsivalyti tiek namus, tiek savo vidų, laukti Šv. Velykų. Kasdien dienos šviesesnės ir saulutė dažniau lepina, tai norisi gaudyti kiekvieną spindulėlį ir praleisti daugiau laiko lauke. O vėliau, kai pavasaris įsibėgėja, gegužė pilna švenčių, mano gimtadienis, mamyčių diena, sūnelio gimimo diena 😀

DandM DandM 03. Mar 2019, 00:58

Man P A V A S A R I S yra pats švelniausias ir įkvėpiantis metų laikas, nes artėjant šilumai ir gėlių žydėjimui, sieloje tarsi gimsta pasaka. Ne paslaptis, jog pavasary pievos pakvimpa medumi 😀

Kas man labiausiai patinka? ... kai gamta sprogsta nuostabiais pavasariniais žiedais, ore sklando kerintys gėlių aromatai (tulpės, narcizai, pakalnutės, bijūnai, alyvos, hiacintai..), o paukščiai giedodami melodingas giesmes suka lizdus. Kai gamta iš po žiemos tiesiog alsuoja beprotišku meilės rimtu! O obelų ir vyšnių žydėjimas man suteikia sparnus! Beje, sprogstantys kačiukai, bene, romantiškiausias dalykas ankstyvajame pavasary.

O, mes su šeima turime pavasarinių tradicijų! Kadangi pavasaris atgimimo ir savotiško atsinaujinimo metas, tai mes namuose darome "perestroikas" 😀 Kaip pašėlę, prasidėjus pavasariui - šveičiame namus (valome langus, tvarkome spinteles, rūsį, atitraukiame baldus ir, žinoma, atnaujiname spintos turinį - joje krapštytis man smagiausia 😀 ) Ir daaaar..užsiimam sodininkyste - ant palangės gimsta prieskoninių žolelių sodelis.

Dabar galvoju, kad pavasarį reikia įpūsti ir į mano senąjį automobilį, suteikiant jam naują aromatą!

Mergaiciukas Mergaiciukas 02. Mar 2019, 13:03

Man pavasaris tai mano gimtadienis. Pats ankstyvas pavasaris, man yra šaltis, saulė išlendanti vis dažniau, akys po truputį kylančios į dangų, senos žolės kvapas, paukščiai čiauškantys. Patinka gamta bundanti, kieme vaikai žaidžiantys, mamos su vėžimėliais, senoliai, kurie šypsosi.
Su šeima važiuojame į maisto turgelius, su paspirtukais į parką, pasivaikščioti vakare, važiuojame pas mano tėvus (vaikų senelius.)

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 02. Mar 2019, 09:11

Labiausiai man patinka tas pirmas pavasario kvapas po žiemos, tas jausmas, kad va tuoj tuoj gamta nubus, sniegas nutirps ir viskas sužaliuos, sužydės sukvips. Tai tarsi naujo gyvenimo pradžia, kai pabundi iš žiemos sąstingio. Tada gimsta daug svajonių, planų ir didžiulis ryžtas kažką veikti, lėkti,bėgti,gyventi. Pavasaris - tai daugiau šviesos, šilumos, daugiau gyvenimo.

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 02. Mar 2019, 09:09

Labiausiai man patinka tas pirmas pavasario kvapas po žiemos, tas jausmas, kad va tuoj tuoj gamta nubus, sniegas nutirps ir viskas sužaliuos, sužydės sukvips. Tai tarsi naujo gyvenimo pradžia, kai pabundi iš žiemos sąstingio. Tada gimsta daug svajonių, planų ir didžiulis ryžtas kažką veikti, lėkti,bėgti,gyventi. Pavasaris - tai daugiau šviesos, šilumos, daugiau gyvenimo 😉

kristuliuuxx kristuliuuxx 01. Mar 2019, 18:53

Pavasaris - rytais pro langus besiskverbiantys saulės spinduliai, kurie iš karto pažadina šypsena mano veide ? dygstančios žolės kvapas, kuris įkvepia energijos. ? Visas gamtos pabudimas, tiesiog iš naujo ir mane pažadina, tarsi atgimstu kupina energijos. ? Pavasariškos tradicijos mūsų šeimoje labai paprastos, atsidaro grilio sezonas ? vyksta aplinkos tvarkymas, augalų sodinimas ? ir žinoma kuo daugiau būname lauke, mėgaujamės saulės šiluma, bundančia gamta ?

floryte floryte 01. Mar 2019, 18:49

Pavasaris man - išnirimas iš "tamsos karalystės", kai pailgėja dienos ir pradeda daugiau rodytis saulė! Ankstyvą pavasarį labiausiai džiugina paukščių balsai. Išsiilgsti jų per žiemą. Pavasarį mums prasideda supynių ir lauko žaidimų aikštelių atidarymas ?. Oi, dar ir boružėlių stebėjimo metas!!!?

kodelcia kodelcia 01. Mar 2019, 17:26

Man pavasaris- tai daugiau laiko gryname ore su vaikais. Bundančios gamtos stebėjimas, augalėlių šiltnamiui auginimas. Įdomu, jog šiemet vyresnėlio gimtadienis per Velykas, o vidurinėlio - diena po Mamyčių dienos 😀 GRAŽAUS PAVASARIO, MIELOSIOS! ☘??