Panevėžio mamų idėja fotosesijai - PRIEŠ ir PO!

Panevėžio mamų idėja fotosesijai - PRIEŠ ir PO!

01. Oct 2014, 15:01 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Sulaukėme itin smagaus laiško iš Panevėžio, kuriame įsikūrusios mamytės susibūrė ir įgyvendino labai smagią idėją!

"Norime su jumis pasidalinti dideliu džiaugsmu. Rodos, tokiu paprastu, bet kartu ir labai džiugiu. Turime labai gražią idėją, kurią įgyvendinome ir po truputėlį tęsiame, tad šiandien norime ja pasidalinti ir su jumis!

Pradžiai susipažinkime, esame šešios mamytės, sūpuojančios panašaus amžiaus vaikučius. Visos esame panevėžietės. Ir dar pavasario pabaigoje visos turėjome gražius pilvukus. Nepažinojome viena kitos, tačiau vienai mamai kilo idėja susiburti mamytėms, kurių pilvukų gyventojai jau greit išvys pasaulį... Tad ji labai paprastu, bet labai populiariu būdu paskelbė žinią Panevėžio nėštukių puslapyje. Ji rašė, jog turi idėją susiburti mamoms su pilvukais ir pasidaryti fotosesiją, tuomet sulauksi savo mažylių ir dar kartą pakartoti, tik jau su vaikučiais.

Taigi, pamačiusios šią žinią nusprendėme susitikti. Tokios drąsuolės mes buvome! Diena buvo labai šalta, tad fotosesija truko labai trumpai, nesinorėjo susargdinti mažųjų gyventojų, tad nusifotografavusios nuskubėjome į kavinę gerti kavos... dar ne drąsiai, po truputį susipažindamos aptarėme gydytojus, laukiančius gimdymus ir net mažųjų vardus.

Maloniai pasisėdėjusios nusprendėme susisiekti prieš kitą fotosesiją. ir štai, mes ir vėl susitikome!

20141001114708-20083.jpg

Kiek džiaugsmo visoms buvo. Kokie gražūs visų mažyliai! Vėl turėjome nuostabią fotosesiją, tačiau kažkas pasikeitė, jau nejautėm jokių barjerų, kalbėjomės kaip draugės. Buvo gera sėdėti būryje mamyčių, juk mus siejo tiek daug bendro!!!

Ko tik neaptarėme pradedant sauskelnėmis ir baigiant mažais pasiekimais. Rodos tuo ir turėjo baigtis ši graži idėja, tačiau dar ir po jos, jau turėdamos nuotraukas susirašome bendrame pokalbyje kiekvieną dieną, pačiomis įvairiosiomis temomis pradedant pusryčių aptarimu ir baigiant naujų giminaičių atsiradimo džiaugsmais. Ir jau dabar šnekame apie mažųjų bendrą kalėdinę fotosesiją. 

Tad dalinamės savo pažinimo džiaugsmu su jumis. Ir jokiu būdu nesakome, kad tai mūsų idėja, bet raginame - burkitės mielosios ir jūs, nes augti ir pažinti gyvenimą kartu yra dvigubai smagiau!"

Mama Gabrielė

01. Oct 2014, 20:36

👍

01. Oct 2014, 19:39

Neringa, o kaip be manes?? 😃
Aciu mamytes! Sekantis susitikimas numatomas svenciu metu 😉

Krisliukas Krisliukas 01. Oct 2014, 18:23

super! nerealiai patiko 😀

kvikutis kvikutis 01. Oct 2014, 15:24

Kaip smagiai 😀)

jaldija jaldija 01. Oct 2014, 15:11

Super 👍 Nuostabi idėja, tikrai įsimintina 👍

neri neri 01. Oct 2014, 14:34

o ir mūsų Renata yra čia 😃

01. Oct 2014, 14:31

Šauni idėja, gražios nuotraukos, šaunuolės mamos! 😀

01. Oct 2014, 14:10

Smagi ir šauni idėja, nuotraukos liks gražus prisiminimas tiek mamoms, tiek vaikams, o didžiausias pastebėjimas, kad nėštumas pakeičia ne tik moters kūno formas, bet ir veidą 😀 , kai kurios net labai pasikeitusios