Pačiu laiku - CuraMed produktai

Pačiu laiku - CuraMed produktai

17. Nov 2019, 11:34 katerinav katerinav

Neseniai teko gan sunkiai prasirgti viršutinių kvėpavimo takų infekcija. Deja, bet daugiau ar mažiau užkrečiau visą šeimą - kosėjo, slogavo ir vyras ir dukrelės - penkiametė ir dvimetė. Ir štai - gauname visą rinkinį CuraMed - visai šeimai. 

Gavome pastiles gerklei vaikams, pastiles gerklei suaugusiems bei karštą gėrimą citrinų, imbiero ir medaus skonio bei karštą gėrimą serbentų, spanguolių ir mėtų skonio. 

Vaikai iškart paprašė gerklytėms nuraminti pastilių gerklei. Patiko žaisminga pakuotė, kurioje kažkokia pašėlusi karvytė pavaizduota. Pažymėta, kad pastilės 3-10 metų vaikams, kas valandą galima sučiulpti po 1 pastilę. Įdomu tai, kad pastilės yra su karvių priešpieniu. Pastilės tikrai malonaus skonio, ragavau ir vaikiškų ir suaugusių - saldžios, padengia gerklę tarsi apsauginiu sluoksniu. Pastilės nėra didelės, vienoje pakuotėje 20 pastilių. 

Pastilės suaugusiems yra papildytos vitaminu C ir D3, kurie padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą. Skirtos vaikams nuo 11 metų ir suaugusiems. 

Karšti gėrimai labai patiko mums su vyru. Pakuotės labai gero dizaino - garuojantis puodelis taip ir vilioja pasidaryti tokio karšto gėrimo. Pakuotėje yra 8 pakeliai, skirti 150 ml karšto gėrimo. Abi rūšys su augaliniais ekstraktais.

 

Ypač mums patiko serbentų, spanguolių ir mėtų skonio, kadangi pasirodė švelnesnio skonio nei gėrimas citrinų, imbiero ir medaus skonio. Nors geriant jaučiasi kartumas, bet būtent jis sušildo gerklę ir visą kūną. Puikus jausmas.

Remdamiesi visos šeimos potyriais, galime pasakyti, kad CuraMed produktai tikrai veiksmingi - pastilės apmalšina gerklės skausmą, o karšti gėrimai atpalaiduoja gerklę, kvėpavimo takus, apgaubia malonia šiluma. Manau, pirksime dar nė kartą.