Nutriless iššūkio pradžia

Nutriless iššūkio pradžia

16. Jun 2016, 10:26 Dovileab Dovileab

Sveikos,

Esu viena iš penkių Nutriless iššūkio dalyvių. Manau, tai bus tikrai nemažas iššūkis, nes ateinančias penkias dienas įprastinius valgymus teks pakeisti Nutriless produktais. Siuntinuke gavau dvi dėžutes vištienos sriubos, dvi dėžutes šokoladinio kokteilio bei dėžutę vanilinio kokteilio. Valgyti reikės penkis kartus per dieną kas tris valandas: pusryčiai - sriuba, priešpiečiai - kokteilis, pietūs - sriuba, pavakariai - kokteilis, vakarienė - kokteilis.

Iššūkį pasunkina tai, kad šiuo metu su dukrele svečiuojamės pas mano mamą. Žinot, kaip būna su mamomis, kai nevalgai jų blynų ir šaltibarščių su bulvėmis :). Taip pat šeštadieniui jau gan seniai suplanuotas šašlykų kepimas. Bet aš esu pasiryžusi laikytis tvirtai ir apie viską Jums papasakoti po penkių dienų ;)!

Čia šiek tiek informacijos apie mane. Esu 175 cm ūgio, šiuo metu sveriu 68 kg. Dažniausiai skaičiuoju ne kilogramus, o stebiu, kaip jaučiuosi apsivilkusi savo mėgstamus drabužius. Deja, pastaruoju metu nepageidaujami kilogramai yra susikaupę ant sėdmenų ir šlaunų, tad labai norėčiau sumažinti apimtis šiose srityse :). Iššūkio pradžioje mano pilvo apimtis yra 72 cm, klubų - 102 cm, šlaunų - 61 cm. Įdomu, kokie rezultatai bus po penkių dienų.

Linkiu sau ir kitoms dalyvėms sėkmės ir kuo geriausių rezultatų ;)!

Dovileab Dovileab 16. Jun 2016, 20:22

P.S. Po šios dienos sriubyčių ir kokteiliukų, supratau, kad pusryčius turbūt reikėtų pradėti nuo kokteilio ir tada atitinkamai...

Dovileab Dovileab 16. Jun 2016, 16:53

Ačiū 😀!

Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas 16. Jun 2016, 12:42

Sėkmės siekiant tikslo!😀

kodelcia kodelcia 16. Jun 2016, 11:42

Linkiu taip pat sėkmės 👍