Šį troškinį gaminu, kai turiu nedaug faršo ir noriu ką nors pagaminti dviem dienom, beje, tikrai labai skanus troškinys.
Jums reikės:
- Faršo (naudojau kiaulieną ne daugiau 10% riebumo)
- bulvių
- morką
- kopūstą
-svogūną
- kečupo
- česnako
-vorčesterio padažo
- grietinės
- prieskonių (druskos, pipirų).
Paruošimas:
Faršą padruskinti, pabarstyti pipirais ir kepti, pakepus faršui įdėti sutarkuotą morką
Apkepus suberti susmulkintą svogūną
išmaišyti ir įlašinti vorčesterio padažo pagal skonį. Tuo pat metu virti bulves, supjaustytas kubeliais
Į faršą įdėti porą šaukštų kečupo
išmaišyti, porą minučių pakepti ir išjungti.
Tuomet kai bulvės apvirs, į jas sudėti faršo turinį, bulvėse vandens turi būti tik nelabai daug.
Tuomet įdėti supjaustyta kopūstą ir išmaišyti
Viską troškinti, vis pamaišant.
Vėl įdėti šaukštą ar du (pagal skonį) kečupo, viską išmaišyti. Likus troškinti 5 min., suberti smulkiai supjaustytą česnaką ir įdėti porą šaukštų grietinės, viską išmaišyti ir troškinti 5 min.
Štai ir viskas, troškinys baigtas
Rasa Karlonienė
as irgi darau panasius troskinius,tik nededu nei keciupo nei grietines.dar dedu daugiau darzoviu-cukiniju,papriku,pomidoru,vietoje keciupo,
Patinka man tokios koses, kur yra visko primaisyta 😀
dievinu tokius troskinius. Vien del ju man patinka ruduo 😀 kai pilna visokiausiu darzoviu 😀