Mėsos ir daržovių troškinys pagal Rasą

Mėsos ir daržovių troškinys pagal Rasą

02. Sep 2010, 11:08

 

Šį troškinį gaminu, kai turiu nedaug faršo ir noriu ką nors pagaminti dviem dienom, beje, tikrai labai skanus troškinys.

 

Jums reikės:

- Faršo (naudojau kiaulieną ne daugiau 10% riebumo)

- bulvių

- morką

- kopūstą

-svogūną

- kečupo

- česnako

 -vorčesterio padažo

- grietinės

- prieskonių (druskos, pipirų).

 

Paruošimas:

Faršą padruskinti, pabarstyti pipirais ir kepti, pakepus faršui įdėti sutarkuotą morką

 

Apkepus suberti susmulkintą svogūną

išmaišyti ir įlašinti vorčesterio padažo pagal skonį. Tuo pat metu virti bulves, supjaustytas kubeliais

Į faršą įdėti porą šaukštų kečupo

išmaišyti, porą minučių pakepti ir išjungti.

 

Tuomet kai bulvės apvirs, į jas sudėti faršo turinį, bulvėse vandens turi būti tik nelabai daug.

Tuomet įdėti supjaustyta kopūstą ir išmaišyti

Viską troškinti, vis pamaišant.

 

Vėl įdėti šaukštą ar du (pagal skonį) kečupo, viską išmaišyti. Likus troškinti 5 min., suberti smulkiai supjaustytą česnaką ir įdėti porą šaukštų grietinės, viską išmaišyti ir troškinti 5 min.

 

Štai ir viskas, troškinys baigtas

Rasa Karlonienė

 

04. Sep 2010, 14:02

as irgi darau panasius troskinius,tik nededu nei keciupo nei grietines.dar dedu daugiau darzoviu-cukiniju,papriku,pomidoru,vietoje keciupo,

02. Sep 2010, 14:38

Patinka man tokios koses, kur yra visko primaisyta 😀

02. Sep 2010, 13:53

dievinu tokius troskinius. Vien del ju man patinka ruduo 😀 kai pilna visokiausiu darzoviu 😀