Lietuviška kosmetika Uoga uoga

Lietuviška kosmetika Uoga uoga

28. Aug 2020, 00:03 jaldija jaldija

Kiek  daug sužinai apie produktą, tik tiesiogiai su juo susidūręs. Žinojau apie šią lietuviškos kosmetikos įmonę Uoga uoga, bet nebuvau išbandžiusi jų produkcijos.
MK klubas ir rėmėjai suteikė galimybę pačiai išbandyti ir pasimėgauti šia kosmetika.
Jei jau produktai vienas paskui kitą atkeliavo į namus, beliko tiesiog pasidomėti apie juos.
Uoga Uoga tai lietuviška kosmetika, ji natūrai ir rankų darbo. Nors įmonė gyvuoja vos 10 metų ji jau pelnė gerą vardą.
Kosmetikos pagrindas įvairūs natūralūs aliejai. “Augaliniai aliejai – nerafinuoti, šalto spaudimo, daugiausia išauginti ekologiniuose ūkiuose. Dažnai naudojame prabangius ir itin vertingus uogų aliejus – šaltalankių, aviečių sėklų, spanguolių sėklų.” “Naudojame lietuviškas vaistažoles, šviežias uogas iš Lietuvos miškų ir uogų ekstraktus, taip pat ir Baltijos jūros auksu vadinamą baltąjį gintarą.”
Produktai  gaminami mažais kiekiais, išpilstyti į mažos talpos indelius. Jų galiojimo laikas trumpas, todėl, kad neturi jokių konservantų.
Net ir pakavimo indai draugiški aplinkai, daugiausia tai stiklas, arba suyrantis ir perdirbamas plastikas. Yra net tokia galimybė: nunešti tuščias pakuotes ir gauti nuolaidą kitam apsipirkimui. Arba galima įsigyti daugkartinio naudojimo pakuotes šampūnui, dušo želei.
O tie maži indeliai turi privalumų dar ir tame, kad patogūs įsimesti į kosmetinę, rankinę. Man jie tokie elegantiški ir žaismingi. Net ir daugumos jų pavadinimai turi savo žavesio.
Natūralus eliksyras veidui su spanguolių ekstraktu ir arganų aliejumi

Šis eliksyras sužavėjo mane jau vien savo plataus naudojimo galimybėmis. Jį galima naudoti ant grėgnos veido odos, prieš pasitepant kremu, galima tepti jau pasitepus kremu, arba tiesiog įmaišyti į  patį kremą.
Man jis taip lengvai susigeria, oda atrodo tampa glotni ir gaivi, kvapas vos juntamas.
“Jame suderinti  efektyviausiai su odos nuovargiu, senėjimu ir raukšlėmis kovojantys natūralūs aliejai. Prabangusis arganų aliejus minkština odą ir gerina jos elastingumą. Tuo tarpu erškėtrožių aliejus turi itin daug alfa-linoleno rūgšties, kuri taip pat skatina odos regeneraciją. Apskritai, jis yra tikras brandžios odos draugas, nes stimuliuodamas ląstelių membranų funkcionavimą, mažina vandens iš odos praradimą, reguliuoja sklandų jos sebumo veikimą ir taip mažina odos ragėjimo procesą bei kovoja su priešlaikiniu senėjimu ir raukšlių susidarymu.”. Va jau vien paskaičius atrodo randi tai, apie ką svajoja kiekviena moteris.
Naktinis veido kremas su hialurono rūgštimi ir spanguolių ekstraktu

Mano veido oda mišri, truputėlį baugino, kad jis man gali būti per riebus. Pirmus kartus tepiau nedrąsiai ir ne ant viso veido. Bet po pirmų kartų įsitikinau, kad į odą susigeria gerai, neduoda jokio riebumo jausmo, ryte oda būna minkšta ir gaivi, toks jausmas, kad būtų galima net nesitepti jokio dieninio kremo.
Produktus patartina laikyti šaldytuve.

Dar kartą tariu nuoširdų ačiū už šias puikias dovanėles, tokias mielas kiekvienai moteriai.