Lieknėju su MK - po apsilankymo NOVANA klinikoje

Lieknėju su MK - po apsilankymo NOVANA klinikoje

06. Aug 2014, 19:26 motinysteveza motinysteveza

Sveikos mamos,

Manau, lieknėjančios laukė, kaip gi sekėsi po procedūrų Novanos klinikoje.

Taigi atėjo šeštadienis. Vilniuje reikia būti 11 val. Tad su trim vaikais susiruošti, tenka suktis sparčiai. Be to, užpuolė abejonės – ar verta važiuoti, juk ir Kaune galima atlikti lieknėjimo procedūrų bet kuriame grožio salone.

Nuo namų iki klinikos lygiai valanda (naudojomės navigacija, taigi nuvažiavome tiesiai į tikslą be klaidžiojimų). Maža ta Lietuvėlė.

Pasitinka moteris baltu chalatu ir palydi iki direktoriaus. Klinika erdvi, balta, švari kaip ir Eglė rašė :) Man paliko tokį pat įspūdį. Direktorius papasakoja apie I-lipo lazeriu atliekamą procedūrą. Ir eigoje dažnai klausinėjo, ar nekyla man kokių klausimų.

Saugi, neskausminga. Efektyvi. Rekomenduojama tiems kurie turi probleminių vietų ir nuo jų sunku „nusportuoti“. Tarkim, dažnai moterims pilvo sritis, man asmeniškai – klubai. Šį aparatą turi vienintelė Novana klinika (tuo metu man palengvėjo, kad ne be reikalo važiavau :)), patikino, kad atvažiuoja ir iš Klaipėdos, ir iš Kauno klientų. Viskas skamba labai gražiai. Be jokių nuolaidų tokia viena procedūra kainuoja 400 Lt. Tačiau jau nuo pavasario šioje klinikoje tęsiasi 30proc. nuolaida ir specialiai Mamyčių klubui pritaikytų dar papildomai 20 proc. Efektui pasiekti reiktų bent 8 procedūrų, bet prie viso to rekomenduojama laikytis mitybos režimo ir sportuoti.

Taigi prieš procedūras pamatuoja mano klubus – 106 cm.

Mane paguldo ir uždeda ant klubų aparatus. Užkloja. Žybsi raudona šviesa. Man sukelia vidinį juoką.  :) Rodės, kad nieko nevyksta :). Nejaučiau ir šilumos, kurią turėjau jausti. Tačiau jų pačių puslapyje apie šią procedūrą randu tokią informaciją:

  • procedūra atliekama uždedant lazerio galvutes prie problematiškų kūno vietų ir stimuliuojami aparato bangų pagalba.

Po 20 min trukusios procedūros, aprengia spec. kostiumu ir atlieka 45 min trunkantį limfodrenažinį masažą. Už kurį atskirai sumokėjau 100 Lt. Masažas man laabai patiko, ypač buvo gerai kojoms, nes raumenukai skaudėjo nuo kroso. Išjudino tarsi visą kūną. Šią procedūrą man pasiūlė registruojantis, tam kad efektas matytųsi daugiau.

Taigi po šių dviejų procedūrų pamatuoja – 105 cm. Gaila, kad namie nebuvau savęs išmatavusios :).

Jau išėjus iš klinikos kilo man klausimas, kas suteikia tą didesnį efektą: ar I-lipo lazeriu atliekama procedūra ar limfodrenažinis masažas. Nes jei nebūčiau užsisakius papildomai masažo, ar būtų buvęs sumažėjimas??? Vienas apsilankymas be nuolaidų kainuotų 400 + 100 = 500 Lt. Daug.

Sakau atvirai, nelikau tiek sužavėta, kiek patiko Eglei. Stebuklų neišvydau (o norėjosi, nes kaina ohoho). Man tiek abejonių sukėlė visa tai, kad grįžusi namo pasigooglinau atsiliepimų. Neigiami. Bandė įpiršti (labai teisingai parinkau žodį...) lieknėjančias kelnaites nuo celiulito (apie 120Lt kainuojančias). Tikiu, kad jos geros, bet man jų nereikia.

20140806191552-68257.jpg

 

Teks pasikliauti mityba ir krosiuku :).

(foto pasiskolinau iš Eglės)

 

Akvilė

27. Nov 2014, 18:16

Sveiki turiu gera naujiena pasidalinti su jumis.
Aš gavau mano paskolą su ponia Sault yra labai rimta panele bijojau į
skiriamas laikas, bet šiandien manau, nes tai panele suteikė man ir davė man paskolą
Pelės man ir mano šeimai, suteikiant man 26.000 € paskolą finansuoti vienas iš mano
  projektai toli ir taip pat padėti daugelis mano giminaičių. Yra fake skolintojai, todėl būkite atsargūs.
Taigi jūs ieškote finansuoti savo veiklą arba paleisti arba už projekto ar
perkate butą, bet, deja, bankas prašo jūsų risčia sąlygos
Jūs negalite užpildyti daugiau nei jaudintis dėl nieko,
Miss Sault galite suteikti paskolą sudarys 3000 eurų, 25.000 € 000 su labai interesų
naudingiau 2% .Adresse jei reikia ...... saultingrid@gmail.com

07. Aug 2014, 09:41 motinysteveza

Na visiems skirtingai,negali visiems patikti 😉bet išbandyti tikrai verta!😉 kaip supratau i-lipo aparatas skaido riebalus o jų greitesniam ir efektyvesniam išskaidymui ir pašalinimui reikia limfodrenažo arba 15-20min.sporto😉 Kelnaičių nepirkau,nes nereikia man nieko prispausti kolkas 😉 bet iš tiesų kam yra reikalingos žinos kur kreiptis,nes ką pirkti bet kokias tai galima įsigyti kokybiškas už ne ką didesnę kainą 😉 o kad apsilankysiu tai žinoma,nes gavau dovanų chiromasažą 😉

motinysteveza motinysteveza 07. Aug 2014, 09:27 pypse

mes buvom suplanavę ekskursiją po Vilnių, bet buvo tiek karštą, kad pakeitėm planus ir movėm tiesiai į savo kaimuką slėptis po medžių pavėsiais 😀))

motinysteveza motinysteveza 07. Aug 2014, 09:19

aš visai nesipiktinu!!!! labai džiaugiuosi, kad išmėginau visa tai savo kailiu!!! buvo faina!!! blogais atsiliepimais, ypač internete, visai netikiu, kol pati nepabandau. kalba eina apie didelius pinigus ir didelius pažadus. jausčiausi daranti nusikaltimą, jei būčiau parašiusi, kad ten yra taip, ką jie žada.
pats limfodrenažinis masažas tikrai efektingas, bet jį galima pasidaryti bet kur (manau, pasiieškosiu, kur Kaune daro).
kažin, ar bent milimetras sumažėtų tik po lipo aparato procedūros.
taip tikrai, tai buvo laikas sau, dėl to džiaugiuosi.
Enrika, vietos ten sočiai, kur palaukti, bet daugiau nei valandą, manau, vaikui pabostų laukti. maniškiai pavaikščiojo kažkur netoli parkelyje. nebent darysi tik tą vieną procedūrą, tada neverta kažkur eiti.
Armyn, tu dar pas juos lankysies? Pirkai tas kelnaites?

07. Aug 2014, 09:14

Viskas taip realistiškai nuskambėjo, bet pritariu ir komentatorėm: aukščiau nosį, ne viskas taip blogai 😉

pypse pypse 07. Aug 2014, 08:41

Stebuklų gal ir nėra, bet kaip laikas sau? vaikučiai su tėčiu saugūs, tu jaukioje aplinkoje ir kaip bebūtų tirpdini, o ne augini gramus. Laikas sau? Gal geriau visai net už pagulėjimą vonioje? O jei nebūtum laimėjusi gal visai tokių procedūrų neišmėgintum. Tuo labiau tikiu kad gal susiderinote dar kokias šeimynines pramogas Vilniuje, buvo proga.

07. Aug 2014, 08:39

Labai laukiau tavo įspūdžių. Labai tikėjausi kad patiks, nes ir su savomis pastangomis -1cm yra daug darbo,o čia per 1val. Pametei jį 😉 Aš optimistė nuo gimimo ir pas mane visur vien pliusai😉 visur arba turi daug mokėti arba daug įdėti darbo pasiekiant rezultatus 😉 tad sekmės sportuojant ir toliau siekiant tikslo!😉

06. Aug 2014, 23:11

Na, jei reikia bent 8 procedūrų kurso tai gal natūralu, kad po tokios 1 - stebuklų nebus 😀 o produkciją, kad reklamuoja taip pat neverta piktintis, juk visi kažką rekomenduoja, nori uždirbti 😀
p.s.irgi kirpykloj kai buvau pask.karta labai gyre kazkokius sampunus, kurio butelis apie 60lt kainuoja, mat "matau, kad plaukas lb apsiveles, joks sampunas is parduotuves bepades taip, kaip X" visur komercija vienareiksmiskai 😀