Lieknėju su MK - apčiuopiamas rezultatas

Lieknėju su MK - apčiuopiamas rezultatas

03. Jul 2014, 21:11 motinysteveza motinysteveza

 Sveikos lieknėjančios ir ne lieknėjančios mamos :)

 Iš karto pradedu nuo rezultatų.  (-1,3kg )

20140703205950-55006.jpg

Ėch, vis stringu ties 70 kg slenksčiu ir niekaip nepavyksta jo peržengti. Lyg prakeiktas. Atrodo, jau rytoj, rytoj išvysiu taip lauktus 69... bet deja... Gal skysčių padauginu, užpraėjusią savaitę (kai praleidau blogiuką) ir viduriai buvo užkietėję... šešias dienas pavalgydavau pusryčius ir pietus ir daugiau nei kąsnio, tik vis arbatas po puslitriais gerdavau, kad pritildyčiau nors truputį grojančius pilve maršus :D. Ir vis vien še tau svarstyklės stringa. Tai ir padariau išvadą reikia valgyti dažnai (4-5 k. per dieną po nedaug), kad nelėtėtų medžiagų apykaita ir netriktų virškinimas.

Bet vis dėlto reiktų pasidžiaugti. Nes nuo projekto pradžios numesti pilni 5 Kg. Džinsai pradėjo kabėti ir prisisegus automobilyje diržą po juo nebeišvirsta „baranka“ :D Savo tarpinę pokyčių nuotrauką įdėsiu jau kitame bloge, bet po dviejų savaičių, nes nuo pirmadienio išvažiuojame prie jūros dešimčiai dienų. Ne, tikrai nekimšiu ir neėsiu. :D

Dažnai ir man lenda mintys: kam man viso to reikia. Labai puikiai suprantu aštripapriką. Na, gerai būsiu liekna, įlįsiu į norimus drabužius. Kas iš to? Žmogui tai teikia daugiau laimės? Man jau nebe aštuoniolika, kad tokie dalykai būtų vertybės. Mano masės indeksas jau dabar normalus, sveikatai dabartinis svoris nekenkia.

Taip su savimi pakalbėjusi, nusprendžiau nekelti sau daugiau tokių klausimų ir palikti visą šitą reikalą tiesiog principo reikalui. Valios išbandymu. Ir eiti iki galo, t.y. pasiekti 57 kg. Beje, 13 kg man atrodo jau visai nebe taip kraupiai kaip 23 kg (po gimdymo tiek liko). Juk vaikams neretai tenka pasakyti griežtą NE ir jie turi paklusti. Negi jie turi daugiau valios nei suaugusieji? NE sakau visoms savo nuodėmėms :). Susidariau savo dietą ir judėjimo būdą, bet apie tai parašysiu, kai būsiu bent savaitę pasilaikiusi šio režimo. O per atostogas tos dietos nepavyks laikytis.

 

Tai kol kas tiek. Kitas blogiukas jau po jūros :)

O dabar bėgu skaityti armyn ir Enrikos straipsniukų, mačiau, kad įkėlė :)

Beje, Evelina (pypse), kaip tau pavyko atsikratyti svorio? Per TV Europos parke man atrodei tokia kūda?

 

Akvilė

 

Foto iš čia  http://motyvuok.one.lt/valia-1236997.html

motinysteveza motinysteveza 05. Jul 2014, 16:57

mes čia www.nuomukas.lt 😀

05. Jul 2014, 13:19 pypse

Ačiū 👍

04. Jul 2014, 13:37 pypse

O kur namuką sakėtės, jei ne paslaptis 😀 ? Gal nuorodą pasidalintum 😀?

04. Jul 2014, 11:09

Puikiai sekasi 😀 smagių atostogų, gero poilsio 😀

pypse pypse 04. Jul 2014, 10:42

Geru atostogų, mes irgi nameliuką užsisakę nuo pirmadienio, bet Šventojoje. fainai, jodu pakvėpuosim.

motinysteveza motinysteveza 04. Jul 2014, 10:27 Mutter

nu jo, mums niekas neaiškina, kad pilvukai skaudės ir dantys suges 😃

motinysteveza motinysteveza 04. Jul 2014, 10:26 pypse

taip tai buvo komplimentas 😀 ir pavydžiu, kad tau taip lengvai viskas 😃 👍
Kunigiškėse, namelį užsisakėm. labai arti jūros. turėtų būti faina, kai ir orus gerus pranašauja 😀

04. Jul 2014, 07:46

Gal vaikams ištartas NE yra labiau baimė, jei vis tik padarys kažką, ko negalima, bus blogai: mama pyks, tėtis bars ir t.t. O mums kas? Kas tas ne? Tik valios klausimas 😀

pypse pypse 03. Jul 2014, 23:51

su ne labai faina mintis😉

pypse pypse 03. Jul 2014, 23:46

glamūrinių*

pypse pypse 03. Jul 2014, 23:46

nu kaip prajuokino netikėta teksto pabaiga 😀
ačiū už komplimentą😀 užskaitau tai kaip komplimentą. Bet iš tiesų pokyčiai akivaizdūs, ypač kai per didelius tv ekranus parodo tik tik gimus Hubertėliui ir po pusmetuko.
Mano sėkmės istorija kaip tų galmūrinių žvaigždių 😀 kurioms ištirpsta viskas savaime. o ką tik pavalgiau vakarienei keptą vištą (šiuo metu laikrodis rodo 23.41). vėlyva, nes iki tol orkaitė buvo užimta trim reisams keksiukų...žod-žiu valgau ir lieknėju. o ir Hubertukas ramiakas, nereik su juo daug sportuot...
džiaugiuosi, kad namuose yra laiptai, tai kas dieną po n kartų reik palaipiot.
kažkaip atrodo sekasi. nežinau ar ta sėkmė neatsisuks... bet jeigu kažkam pridės motyvacijos, tai nerealiai gera kai krenta tie kg ir atrodai pusę velnio... ir kai gali nusipirkti padoraus dydžio drabužius.

o kur atostogausite prie jūros?

03. Jul 2014, 23:29

Apčiuopiami rezultatai, ne vien patarimų žarstymas ką reiktų daryti, šaunu - ne tik kalbama, o daroma 👍
Jei jaučiamas alkis, organizmas įjungia kaupimo Rėžimą ir tik dar daugiau kaupia, kad būt pasiruošęs kitai "bado" bangai. Tad tikrsi vslgyti po nedaug ir dažniau geriau.

Krisliukas Krisliukas 03. Jul 2014, 21:17

liuks 😉 👍