Korsetas po gimdymo Mabella tikrai nustebino :)

Korsetas po gimdymo Mabella tikrai nustebino :)

03. Apr 2017, 14:20 Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis

Sveikos :)

Štai ir aš sulaukiau siuntinuko iš Elady - speciaus korseto po gimdymo Mabella.

Išties buvau puikiai nusiteikusi dar prieš jį gaunant - labai maloni konsultantė el. paštu padėjo išsirinkti tinkamą dydį, viską paaiškino,atsiuntė siuntos kodą. Tikrai smagu kai aptarnavimas nuo pirmos minutės yra toks profesionalus ir nuoširdus :)

Labai patiko stilingas įpakavimas.Nors tai tik juodas popierius sutvirtintas firmos lipduku, bet atrodo tikrai prabangiai, tarsi saugantis paslaptį. O korsetas juk ir yra paslaptinga moters garderobo dalis :)

20170403140947-89262.jpg

Išsipakavus korsetą pamaniau, jog tai ne mano dydis, bet...jis puikiai tiko! Medžiaga maloni glaustis prie kūno, atrodo tikrai kokybiška ir patvari.

Labai patiko korseto vidinėje pusėje esančios silikoninės juostelės. Net intensyviai judant korsetas nesusmuko, tomis juostelėmis galima pasitikėti 100%., nors iš pradžių man vis norėjosi pasitikrinti ar viskas vietoj :D

20170403141026-80392.jpg

Labai patogu, kad galima atsegti korseto apačią sutvirtintą kabliukais, :) Kabliukai tiek atsisega, tiek užsisega labai patogiai, nestringa :)

20170403141107-62081.jpg

Trys susegimo per pilvą lygiai leidžia pasirinkti tinkamiausią variantą, o pilvui kažkiek susitraukus jį galima susisiaurinti ir jis vėl bus kaip jums pasiūtas :)

20170403141152-83229.jpg

Šiaip pats korsetas maloniai priglunda prie kūno, niekur neveržia, išties labai patogu!!! O dėvint labiau aptemptus drabužius tikrai puikiai pakoreguoja kūno formas :) Pirmą dieną su juo buvau apie 6 valandas ir tik persirenginėjant prisiminiau, kad aš esu su juo :D Tad tikrai drąsiai galiu pasakyti, jog šį korsetą rekomenduosiu kitoms ir pati naudosiu su dideliu džiaugsmu :)
Nors išties pati net nebūčiau sugalvojusi nusipirkti tokio daikto (man korsetai iki šiol buvo didelė mistika) bet dabar be galo džiaugiuosi atradusi tokį stebuklą ir gundausi peržvelgti kitas Elady prekes - tikiu, kad čia yra dar kažko, ko man tikrai prireiktų :) O šis specialus korsetas, tikiu, padės mano pilvukui po gimdymo kuo greičiau grįžti į savo vietą :)

Ir pabaigai noriu labai padėkoti MK ir Elady už galimybę pabandyti tokį puikų korsetą!!! :) Ačiū!!! :)

Skaistė, Raudonas balionėlis