Konkursas „Grįžkime į vaikystę“ su AMBROOZIJA dovanomis!

Konkursas „Grįžkime į vaikystę“ su AMBROOZIJA dovanomis!

16. Oct 2016, 17:02 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

„Mamyčių klube“ kalbame apie savo vaikus, jų vaikystę ir rūpinamės jų gerove. Nusprendėme pakviesti mamas prisiminti savo vaikystę ir sudalyvauti nuotaikingame konkurse. 

„Grįžkime į vaikystę“ projektas tęsis tris savaites - kiekvieną jų pakvietime atlikti užduotį, susijusią su jūsų vaikyste. Savaitei pasibaigus išrinksime nugalėtoją, o projekto pabaigoje - viso konkurso laimėtoją, kurioms atiteks kvapnūs ir naudingi natūralios lietuviškos kosmetikos „Ambroozija“ prizai. 

I savaitės užduotis: „Vaikystės nuotrauka“

Pasirauskite senuose fotoalbumuose ir pasidalinkite su mumis viena sau labiausiai patinkančia nuotrauka, kurioje esate vaikas. Papasakokite su nuotrauka susijusią istoriją - gal ji įamžinti prie Kalėdų senelio, kuriuo buvo jūsų tėtis? Ar vasarojant pas močiutę kaime? Kas nufotografavo tą momentą? 

- Prisijungkite prie mamyciuklubas.lt

- Spauskite ant savo vardo ir išsiskleidusiame meniu pasirinkite „Pridėk straipsnį“

- Pasirinkite kategorija „Moterų klubas“ ir žymas „Konkursas“, „Iššūkiai mamai“

- Įkelkite nuotrauką, trumpą aprašymą, pavadinimą

- Spauskite SAUGOTI ir tekstas netrukus pasirodys puslapyje!

Dovana: „Amboozija“ rinkinys: atpalaiduojamasis kūno aliejus su vaistažolėmis ir harmonizuojamasis aromatinis aliejus su gėlių žiedais

Aliejuje esantis subalansuotų eterinių aliejų mišinys sukurtas tiems, kas nori atsipalaiduoti po darbo dienos, fizinio ar protinio krūvio, emocinio išsekimo, varginančio streso, įtampos. Puikiai tinka masažams.

O harmonizuojamasis aliejus sukelia geros savijautos pojūtį, specialiai subalansuotas eterinių aliejų mišinys harmonizuoja vidinę pusiausvyrą, ramina.

20161003115041-67953.jpg

Pagrindinis konkurso prizas: SAULĖ veido serumas brandžiai odai nuo raukšlių

Intensyviai stangrinanti ir drėkinanti, bei apsauganti nuo žalingo aplinkos poveikio. Ypatingai gerai ir greitai susigeria, nepalieka riebumo jausmo, odai suteikia visišką komforto jausmą. Pagrindinės serumo veikliosios medžiagos, tai koenzimas Q10, jūrinis kolagenas, greipfruktų sėklų aliejus, augalinis hialuronas.


20160930103556-63438.jpg

AMBROOZIJA kosmetikos galite įsigyti - www.ambroozija.lt 

20160930103723-23778.jpg