KLAR - veiksminga, malonaus kvapo, draugiška aplinkai

KLAR - veiksminga, malonaus kvapo, draugiška aplinkai

30. Nov 2019, 17:32 DandM DandM

Tiesą pasakius, kol namuose nebuvo vaikų, į ekologiškas priemones nelabai kreipiau dėmesį, tačiau šiuo metu tai ypač aktualu dėl įprastų alergizuojančių produktų ir įkiraus sintetinio kvapo.

Gavus KLAR produktus, pirmiausia atkreipiau dėmesį į pakuotes. Jos tokios smagios, nedidelės talpos ir dar skaidrios! Visada smagu matyti, kas „dedasi“ už plastikinės pakuotės. O, dar visų valiklių talpos pagamintos iš 100 proc. perdirbto plastiko, kas iš tiesų žavi. Ir visa tai dėl mūsų planetos gerovės. Labai patiko pačių gamintojų posakis: „Kam gaminti iš naujo, jei galima panaudoti tai, kas jau buvo pagaminta?“. Patiko tai, kad instrukcijos labai aiškios ir net tarptautiniai paveikslėliai yra, kurie nesuprantančiam kalbos labai aiškiai viską pasakys.

Pirmiausia išmėginau KLAR bekvapę skalbimo priemonę. Kaip sakoma “švelni drabužiams, bet negailestinga purvui ir dėmėms”. Ir iš tiesų, dėmėti vaiko drabužėliai kuo puikiausiai išsiskalbė, neliko šlapimo kvapo ir pageltusių dėmių. Skalbiant rankšluosčius naudojau aukštesnę temperatūrą, tačiau po skalbimo jie buvo kiek šiurkštoki, visada naudoju ir minkštiklį, nes vanduo labai kietas. O, gal per mažai skalbimo  priemonės įpiliau..

Nustebino KLAR vonios valiklis, nes su juo ne tik puikiai išvaliau jau švaros “prašiusią” vonią, bet ir vonioje kabančius veidrodžius. Tobulai! Tikrai efektyviai valo kalkes, vandens nuosėdas, muilo likučius, kitus vonios kambario paviršių nešvarumus. Maloniai kvepia agurkais ir rasakila.

KLAR agurkų ir rasakilos kvapo koncentruotas klozetų valiklis efektyviai šalina nešvarumus, nuosėdas ir blogą kvapą, kas man ir buvo aktualiausia. Be to, sudėtyje nėra chloro, kuris valant tualetus riečia nosį. Pašalino net įsisenėjusias šlapimo dėmes ir pravėrus duris tualeto kambarys tikrai kvepia! Be to, klozetų valiklis yra labai koncentruotas, todėl valymui pakanka mažo kiekio.

Išmėginusi šias priemones ir aš pradėjau tikėti, kad aplinkosauga – bendras mūsų visų rūpestis, ir net paprasti veiksmai gali padėti išsaugoti mūsų planetą.

Lekiu pirkti kitų KLAR priemonių, sužavėjo!