Šis pyragas jau senokai buvo nusižiūrėtas nuo Virtuvės Mitų Griovėjų ir laukė savo valandos.

Reikės:
6 obuolių,
3 lapelių sluoksniuotos bemielės tešlos ( 250g ),
3 v.š. cukraus,
1 a.š. cinamono,
1 v.š. apelsinų džemo ( galima rintis ir kitokį ),
200ml riebios grietinėlės,
250g maskarponės sūrio.
Obuolius nulupti ir supjaustyti stambiais kubeliais. Patroškinti keptuvėje su trupučiu sviesto. Pagardinti cinamonu ir apelsinų džemu. Palikti atvėsti. Sluoksniuotos tešlos lakštus aptepti vandeniu ir apibarstyti 1 valgomu šaukštu cukraus. Kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 15-20min. kol apskrus. Atvėsusius lakštus perpjauti išilgai.
Grietinėlę išplakti su likusiais 2 valgomaisiais šaukštais cukraus, sudėti maskarponės sūrį ir keptus obuolius. Masę susluoksniuoti su iškeptais tešlos lakštais. Laikyti šaldytuve mažiausiai 3val.
Skanaus.