Kelių policininkai tampa persekiotojais

Kelių policininkai tampa persekiotojais

30. May 2011, 00:00 blogietee blogietee

Mielos mamytės, tikriausiai daugelis esate vairuotojos ir susidūrimą su kelių policijos patruliais galite įsivaizduoti.

 

Šeštadienio rytą važiuodamos į Akropolio Maximą konsultuoti mamyčių, pastebėjau, kaip kelių policijos įsukinėja į pagrindinę gatvę ir visą laiką važiuoja neatsilikdami nuo mūsų ir kitos mašinos.

 

Po kiek laiko antroji mašina šiek tiek pravažiavo į priekį. Tad visas vaizdas mums buvo priekyje.

 

Kelių policijos mašina važiavo tiesiog prilipusi prie tos mašinos, laikėsi tokio pat greičio. Anos mašinos vairuotojas tikriausiai pamanė, kad jie skuba ir žada jį lenkti. Tad jis parodęs posūkį, persirikiavo į kitą juostą. Tuo tarpu kelių policija susilygino su tos mašinos vairuotoju ir nurodė sukti į kelkraštį ir sustoti.

 

Gaila, nespėjau nufilmuoti, tai priminė įvykį, nutikusį mano vyrui. Kaip mašina be jokių išskiriamųjų ženklų ilgą laiką važiavo "prilipusi" prie jo, kol galų gale jis nusižengė ir jie gavo progą jį sustabdyti ir nubausti.

 

Argi gali būti žmogus ramus, kai ilgą laiką prie jo lekia "uodega" ir tik laukia, kada vairuotojas neparodys posūkio, ar panašiai.

 

Reporterė Rima

 

Tapk MK reportere

blogietee blogietee 31. May 2011, 12:25

apie visus neteigiu, bet tokių kurie ima yra, nes yra tų kurie duoda..

31. May 2011, 11:35

Na mano vyras dirba policijoj, gyvenam Druskininkuose ir per šešis bendro gyvenimo metus neteko man girdėt, kad bent litą būtų paėmęs ! Tai gal taip jau kategoriškai apie visus teigti ir nereikėtų. Šiaip kyšių prevensijai bent mūsų mieste visur yra įtasytos stebėjimo kameros.
Šį darbą aš matau visai iš kitos pusės ir greičiausiai bjauresnio neįsivaizduoju. Užgauliojimai, grasinimai, nepagarba...čia kasdienybė. Nesenai kažkas su raktu per mašiną mūsų "perėjo" ...taip, kad situacijų visokių būna.

30. May 2011, 15:55

Žiauru...

30. May 2011, 14:16

nu ,cirkininkai...

blogietee blogietee 30. May 2011, 12:16

o vyras taip skubėjo, kad žmonai pukšėti per karščius iš darbo su dideliu pilvu netektų...

blogietee blogietee 30. May 2011, 11:31

va tas pats juodas ir mano vyrą terorizavo, o po to kai prasižengė net baudos kvito nepildė, laukė atidarė porankį 😉 o tuo metu aš laukiausi, pamenu vyras skubino mane iš darbo paimt, nes į gimtadienį buvom pakviesti, o kai jį pričiupo, jis atidavė visus pinigus kiek turėjo, tai į gimtadienį jau negalėjome eiti 😥 jie dar pasakė kad per mažai siūlai, sako vyras tai rašykit baudą ir skirstomės, tai apsiramino, pasiiėmė ir gero kelio palinkėjo..

30. May 2011, 10:47

Deimante siauliuose taip pat. O jei kas,ties kedainiais su juoda beroc Volvo persekioja ir dar ties kazkuriuo miestu megejei tai padaryti,bet nepamenu 😀

30. May 2011, 10:46

sveikos,na as jau i tai nebekreipiu demesio.daznai ties Kedainiais prilimpa juodas automobilis... ir manau jau daugelis yra su tuo susidure, as kakzaip nekreipiu demesio kai prilimpa prie subines,lai vaziuoja jei jiem patinka. Juk Lietuviai tokia tauta kuri ne del kitu, o del saves, vaiksto nagais i save.

30. May 2011, 09:34

kas cia per naujove 🤔rasciau ka pasakyti

Krisliukas Krisliukas 30. May 2011, 09:18

hm...įdomiai įdomiai... tikiuosi nesulauksiu tokios uodegos iš paskos 😀