Kaip mes pamėgome žuvų taukus

Kaip mes pamėgome žuvų taukus

29. Sep 2016, 22:17 skoda skoda

Ar ir jūsų vaikai nemėgsta žuvų taukų? Raitosi, spjaudosi? Problema būna dar didesnė, kai vaikas skaičiuoja dar tik  pirmuosius savo metus. Su tokiu juk nesusitarsi, nepapirksi: "Išgerk taukus, o tada gausi saldainį." Džiugiai galiu pranešti, kad lailai keičiasi ir nuo šiol žuvų taukai kaip saldainiai, kurie net patiems mažiausiems įtiks!

Taigi, testuotojai 11 mėnesių. Nors ant "žuvyčių" pakuotės užrašyta, kad produktas skirtas nuo 3 metų, tačiau iš patirties galiu pasakyti, kad 7 dantų burna puikiai susidoroja su šiuo "saldainiu", o maži pirštukai labai kruopščiai ir su dideliu susikaupimu deda "žuvytę" į burnytę.

"Žuvytės" supakuotos smagioje, vaikiškoje pakuotėje, kuri negąsdina, o priešingai nuteikia ją išpakuoti. Išlukštenus, randame mažą auksinį žuvytės formos guminuką. Jis nėra toks kaip įprasti guminukai - didelis, storas ar kietas. "Žuvytė" smulki, plokščia ir labai minkšta, todėl lengvai kramtosi. Skonis kaip guminuko, tik mažiau saldiklių, toks natūralesnis, bet svarbiausia visai nesijaučia žuvies kvapo, kuris ir atgraso nuo žuvų taukų.

Džiaugiuosi atradusi šias žuvų taukų "žuveles", nes dabar mažoji kiekvieną rytą jų laukia ir "geria" su didžiausiu džiaugsmu, kaip gavusi tikrą saldainį.

Trumpai, kodėl nuo šiol pirksiu "žuveles":

  • didžiausias privalumas, kad vaikas jas noriai ima
  • jos nesmirda žuvimi
  • neišsilieja iš šaukštelio, neišpurvina rūbelių, ko pasekoje vaikas "kvepia" žuvimi
  • lengva transportuoti, ypač patogu kelionėse, nes gali "atsiplėšti" tiek žuvelių, kiek dienų būsi išvykęs
  • tinka vietoj saldainio  :)