Jei sienos prabiltų...

Jei sienos prabiltų...

30. Jul 2019, 06:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Ką pasakytų jūsų virtuvė, jei galėtų kalbėti? „Atsargiai – nešvarūs indai krenta iš kriauklės“? O gal priešingai – „Pasimėgauk puodeliu kavos“? Kaip manote, koks posakis geriausiai atspindėtų jūsų miegamojo atmosferą arba pagyvintų jūsų biuro sienas koks nors įkvepiantis ir madingas angliškas užrašas?

Yra vietų, kurios kalba pačios už save – tarkime, grožio salonas, kuriame taip stilingas ir skoningas interjeras, kad tiesiog norisi šią vietą pavadinti „grožio oaze“. Namai, jaukumu kviečiantys pasilikti kiekvieną svečią. Išties kiekviena vieta, jei atidžiau ją patyrinėsime, ims pasakoti savo istoriją. Kiekviena vaiko istorija prasideda nuo  vardo, tad puikiai galima derinti vaiko vardo lipduką su papildomomis dekoracijomis kurios kambarį pakeis neatpažįstamai.

Dar daugiau jų – vietų istorijų pavyzdžių – galite rasti mūsų tinklalapyje, tekstinių lipdukų skiltyje. Jei jus įkvepiančio posakio nerandate tarp mūsų siūlomų, su malonumu užrašysime ir įamžinsime jūsų sugalvotąjį. Galite rinktis iš lietuvių ir anglų kalbomis parašytų tekstų, mokyklos ar klasės taisykles rasite anglų, rusų ir lenkų kalbomis. 

Lipdukai ne tik pagyvina tuščias sienas, bet ir perteikia vietos paskirtį, gyvenimo filosofiją ar tiesiog šmaikštų aforizmą, kuris kalba garsiau, nei vietos savininkų apie save ištarti žodžiai. Užrašai ant sienos – ne tik gyvenimo filosofijos išraiška, bet ir namų puošybos elementas! Teksto atspalvį derinkite prie sienos spalvos, baldų, geriau rinkitės sienoms šiek tiek  kontrastuojančią spalvą, Šis sienų dekoras padės kurti išskirtinę atmosferą ir formuoti vietos nuotaiką.

Tekstiniams lipdukams sparčiai populiarėjant įdarbinkite savo fantaziją ir užrašykite ant sienos žodžius, kuriuos norėtumėte girdėti kiekvieną dieną – nebereikės rūpintis, kad kas nors juos ištartų garsiai!

Daugiau informacijos: lipdukai.eu