IŠŠŪKIS 5 MAMOMS: Išbandykite „Nutriless“ produktus svoriui mažinti!

IŠŠŪKIS 5 MAMOMS: Išbandykite „Nutriless“ produktus svoriui mažinti!

07. Jun 2016, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Po gimdymo ne viena moteris nori padailinti kūno linijas. Toms, kurios svajoja, kad apimtys mažėtų, o organizmas gautų visas reikiamas maistines medžiagas, skandinavų mokslininkai sukūrė „Nutriless“ produktus. Tai patikimas, patogus ir net labai skanus būdas svoriui mažinti bei kontroliuoti. 

Skandinavijoje populiariausi produktai svoriui mažinti - jau ir Lietuvoje. 

Nutriless  - tai sumažinto kaloringumo pakaitinis maistas, pakeičiantis visus ar kelis įprastus valgymus per dieną. Produktuose yra visos kasdien organizmui reikalingos maistinės medžiagos, tarp kurių daug baltymų, skaidulų, 13 vitaminų ir 14 mineralų. Su Nutriless kiekvienas valgymas suderintas taip, kad gautumėte subalansuotas maistines medžiagas, bet ne perteklines kalorijas. 

Efektyvumas įrodytas 22 studijomis ir daugiau nei 25 metų patirtimi;

Padeda formuoti mitybos režimą, koreguoti maisto raciono bei suvartojamų kalorijų kiekį. 

A variantas. Jeigu siekiate stipraus ir ilgalaikio efekto, visus įprastus dienos valgymus pakeiskite „Nutriless“ kokteiliu ir sriuba. Moterims rekomenduojama vartoti 5, vyrams 6 „Nutriless“ VLCD produktus kas 3 valandas. 

B variantas. Jei nusprendėte svorį stabilizuoti ir kontroliuoti, „Nutriless“ kokteiliais ir sriuba (bei kitais „Nutriless“ linijos produktais: batonėliais bei smoothie)  galite keisti vieną ar kelis valgymus per dieną, derinant juos su įprastiniu, mažai kalorijų turinčiu maistu. 

Iššūkio sąlygos (renkamės A variantą):

PENKIOS mamos priims Nutriless iššūkį 5 DIENAS, t.y. visą per dieną suvalgomą įprastinį maistą pakeis Nutriless kokteiliais ir sriuba! 

20150617140404-83365.jpg

5 Nutriless valgymai kas 3 valandas. PASTABA: Norint labiausiai pastebimų rezultatų, gamintojas rekomenduoja šio metodo laikytis iki 3 savaičių (optimalu 10 dienų). 

KAIP DALYVAUTI ŠIAME IŠŠŪKYJE?

Komentaruose parašykite:

-kodėl norite dalyvauti?

-ar esate išbandę kitų lieknėjimo būdų?

-ar girdėjote apie Nutriless produktus svoriui mažinti (jei taip, iš kur)?

Visos mamos, norinčios dalyvauti šiame iššūkyje, rašykite komentarus iki birželio 12 dienos imtinai. 5 dalyves atrinksime ir paskelbsime birželio 13 d.

Daugiau informacijos www.nutriless.lt

20160601180035-79577.jpg

irmantaite irmantaite 12. Jun 2016, 23:39

norėčiau sverti keletu kilogramų mažiau, kad vizualiai sau labiau patikčiau. Labai noriu išsiugdyti tą tikslingą valgymą penkis kart per dieną. Jokių liekninančių tablečių nebandžiau. Esu skaičiavusi kalorijas, bet tai nėra pats idealiausias būdas. Apie Nutriless produktus svoriui mažinti skaičiau MK, mačiau reklamas spaudoje, esu ragavusi jogurto gėrimą.

 ♡saldžioji braškytė♡ ♡saldžioji braškytė♡ 10. Jun 2016, 14:45

O!Ir vel bandau laimeti nes kazkada nepavyko!,turiu dideliu problemu su svoriu,po gimdymo nieks nesusitvarko ipac baisiai nukabes pilvas,noriu kad nors kiek viskas apmazetu ir palengvetu nes taiiiip sunku ! noieko nesu is cia isbandziusi tik vis matau sios produkcijos reklamas;] taip,girdejau,is reklamu.

kristinalt kristinalt 08. Jun 2016, 21:23

Girdėjau ir iš arti mačiau stulbinančių pavyzdžių, kaip merginos sulieknėjo naudodamos šiuos produktus ir suderinusios mitybą. Pradėjau reguliariai bėgioti, ir prie to labai labai norėčiau išbandyti Nutriless.

ramune. ramune. 08. Jun 2016, 18:34

Jei atvirai, gan skeptiškai žiūriu į lieknėjimo priemones. Turbūt todėl, kad anksčiau jų tiesiog nereikėjo. Po gimdymo, paprastai, nieko nedarant grįžo buvusios kūno formos. Valio, valio kaip džiaugiausi! Bet ne ilgai... Tada po truputį svoris augo, augo ir štai, visai nebelinksma, nebetelpu į jokius savo drabužius ir jaučiuosi apsunkusi, sulėtėjusi, nebepatinku sau ☹ Panašu, kad gal ir ryžčiausi išbandyti Nutriless. Jokių atsiliepimų kol kas apie juos negirdėjau. Visai įdomu būtų pačiai įvertinti ☺

LePukuota LePukuota 08. Jun 2016, 17:47

Dviejų stebuklų atėjimas paliko 5 kg ant mamytės, nei daug nei mažai. Laikytis dietų nelabai yra tekę, kadangi anksčiau ir nebuvo reikalo 😀 o dabar norėčiau grįžti į ankstesnes formas ir jaustis patogiai 😀 apie Nutriless teko girdėti Mamyčių klube ir akis vis užstringa parduotuvėje, kur mačiau didelį stendą su jų produktais. 😀

Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas 07. Jun 2016, 23:26

Labai norėčiau sudalyvauti šiame iššūkyje. Po nėštumo vis negaliu atsikratyti kelių papildomų kilogramų, ypač akis bado pilvukas. Bandžiau derinti sportą ir mitybą. Sportas tikrai padeda sustiprinti raumenukus, tačiau su mityba sunkiau. Kad kristų svoris, banžiau skaičiuoti kalorijas, bet prisipažinsiu, sunkiai sekėsi, nes vis pabaigdavau vaiko maistą, ar įsimesdau į burną kokį užkandį, teisinau save, kad čia visai nedaug prisideda... Apie Nutriless girdėjau iš reklamų televizijoje, internete, spaudoje. Labai norėčiau išbandyti šį metodą, nes čia kalorijos jau paskaičiuotos ir tuo rūpintis jau nebereikės. Be to žinosiu, kad maistas tikrai subalansuotas. Ir žinoma, jei leisite sudalyvauti, pažadu būtinai pasidalinti įspūdžiais ir rezultatais 😀

dovilebu dovilebu 07. Jun 2016, 22:03

Mielai dalyvausiu ir pasidalinsiu visais įspūdžiais su kitais. Esu išbandžiusi ir maisto derinimą, ir nevalgymą po 18val. Kartais rezultatai būdavo geri, kartais ir ne tokie kokių tikėjausi. Norisi numesti tuos nelemtus kg dėl savęs, kad veidrodyje šypsotųsi simpatiška ir miela moteris, mama, žmona.. Nutriless domina,nes tikiu, kad tai yra nekenksmingas produktas

lina_baj lina_baj 07. Jun 2016, 19:37

Noriu sudalyvauti, nes noriu padailinti figūrą ir pagerinti miybos įpročius - sumažinti porcijas ir nevalgyti vien dėl emocijų ar pan. Kiti lieknėjimo būdai, kuriuos išbandžiau - sportas, daugiau salotų ir panašūs. Kol kas rezultatai dar nedžiugina, tad labai norėčiau išbandyti šiuos produktus. Apie juos esu girdėjusi per televiziją, skaičiusi žurnaluose ir žinoma, skaičiusi Mamyčių klube.

Loreta_K Loreta_K 07. Jun 2016, 15:40

Noriu noriu labai 😉

Dovileab Dovileab 07. Jun 2016, 14:05

Norėčiau dalyvauti šiame iššūkyje, kadangi šiuo metu turiu sukaupusi visai man nereikalingų kilogramų, kurie trukdo įlįsti į vasarinius drabužius ir jaustis gerai bei sveikai. Esu bandžiusi derinti sportą ir sveiką mitybą, taip pat kilogramus labai puikiai "tirpdo" stresas, tačiau norėtųsi sveikesnio būdo ir ilgalaikio poveikio 😀! Apie Nutriless produktus esu girdėjusi tik iš reklamos, tačiau išbandžiusi ar gyvų atsiliepimų apie juos neteko girdėti. Dalyvaudama iššūkyje pažadu laikytis visų "taisyklių" ir papasakoti, kaip sekasi.

Solveiga25 Solveiga25 07. Jun 2016, 13:05

Laaabai noriu dalyvauti šiame iššūkyje, nes po gimdymo niekaip nepavyksta atsikratyti nereikalingų kilogramų 😀 Todėl būtų puiki proga išbandyti naują būdą svoriui mesti ir kontroliuoti 😀 esu išbandžiusi daug lieknėjimo būdų, bet nė vienas iš jų nepasiteisino, todėl su malonumu išbandyčiau Nutriless 😀Gal tai bus mano sėkmė ir man pavyks pagaliau pasiekti norimą rezultatą 😉 Esu girdėjusi apie Nutriless iš Facebook reklamų, bet neteko bandyti.

jugile jugile 07. Jun 2016, 12:34

Labai labai noriu... Noriu atsikratyti priaugtų kilogramų. Apie šia produkiją anksčiau nesu girdėjusi, nors mačiau parduotuėje. kIAP TIK ketinau isigyti.

mergele35 mergele35 07. Jun 2016, 12:25

Labai labai noriu!!! Kaip 6 vaikučių mama esu priaugusi daug svorio o numesti sudėtinga.....Norėčiau priimti šį iššūkį, nes galbūt pagaliau atrasiu tai, kas man tiks ir patiks bei paskatins pagaliau ilgalaikiam svorio mažinimo procesui.🌷

kodelcia kodelcia 07. Jun 2016, 11:48

Labai labai noriu!!! Kažkada esu minėjus, kad sveriu per 100 kg (+20 kg nuo dviejų nėštumų per penkerius metus) ir niekaip nepavyksta susiimt. Prieš keletą mėnesių baigiau maitinti mažąjį, o apetitas kaip liko žvėriškas, taip liko. Bandžiau ne kartą per tuos penkis metus laikytis dietų, bet... Reikia gero paskatinimo. O apie Nutriless daug girdėjus iš FB, kaina nemaža, bet sprendžiant iš atsiliepimų - veiksminga. Noriu priimti šį iššūkį, nes galbūt atrasiu tai, kas man tiks ir paskatins pagaliau ilgalaikiam svorio atsikratymo ir sureguliavimo procesui 😍